fbpx

Τρεις Έλληνες διαιτητές σφυρίζουν σε αυτή τη φάση των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων (pics)

Τρεις Έλληνες διαιτητές σφυρίζουν σε αυτή τη φάση των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων (pics)

Η LEN οριστικοποίησε και έδωσε επίσημα στη δημοσιότητα το πρόγραμμα και τις λεπτομέρειες γι αυτή τη φάση των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων, απ´ όπου προκύπτει πως για ακόμα μία φορά οι Έλληνες διαιτητές θα είναι παρόντες στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις

Τρεις Έλληνες διεθνείς διαιτητές θα σφυρίξουν σε αυτή τη φάση των Κυπέλλων Ευρώπης πόλο Ανδρών, όπως, προκύπτει από τις σχετικές γνωστοποιήσεις της LEN για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League και του Euro Cup Ανδρών.

Επίσης έγινε γνωστό ποιοι ξένοι «άρχοντες των αγώνων» θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για τους ομίλους που φιλοξενούν οι ελληνικές ομάδες.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Μπιράκης (φωτό κάτω πρώτη) Χρήστος Κουρτίδης (φωτο κάτω δεύτερη) και ο Νίκος Μπουδραμής (βασική φωτο) θα διαιτητεύσουν αγώνες των προκριματικών του Champions League και του Euro Cup.

Ο Μιχάλης Μπιράκης θα βρεθεί στην Κροατία και το Σπλιτ για τα προκριματικά του Champions League, εκεί όπου η τοπική Γιαντράν φιλοξενεί στον όμιλο την Σαβόνα, τη Σάμπατς, τη Στεάουα και τη Βάσας.

Ο Χρήστος Κουρτίδης θα μετακινηθεί στη Βαρκελώνη προκειμένου να διαιτητεύσει τους αγώνες του Ομίλου όπου μετέχουν οι Μπαρτσελόνα, Γιάντραν Χερτσεγκ Νόβι, Οραντέα, Βιτόρια Γκιμαράες και Νουαζί Λε Σεκ, επίσης για το Champions League.

Τέλος ο Νίκος Μπουδραμής θα διαιτητεύσει στα προκριματικά του Euro Cup στο Κράνι της Σλοβενίας, εκεί οπου θα διεκδικήσουν την πρόκριση η Χόνβεντ, η Τεράσα, η Κράνι, η Βάλις, η Παλέρμο και το Στρασβούργο.

Οι ξένοι ρέφερι που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα σε Νέα Σμύρη και Θεσσαλονίκη είναι:

Στον ομίλου του ΠΑΟΚ: Βόγγελ (Ουγγαρία), Άντζελιτς (Σερβία), Ιβανόφσκι (Μαυροβούνιο), Κάβτσιτς (Σλοβενία), Αλεξαντρέσκου (Ρουμανία), Μπιάνκο (Ιταλία).

Στον όμιλο του Πανιωνίου: Αλεξαντρέσκου (Ρουμανία), Μπουσέζ (Γαλλία), Πουτνίκοβιτς (Σερβία), Κουν (Ουγγαρία).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο