fbpx

Αλεξάνταρ Τσίριτς: «Με μπούσουλα την περσινή λαμπρή σεζόν»

Αλεξάνταρ Τσίριτς: «Με μπούσουλα την περσινή λαμπρή σεζόν»

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και ο προπονητής Αλεξάνταρ Τσίριτς δηλώνει πως όλοι θα δουλέψουν σκληρά για να επαναληφθεί η περσινή σεζόν, με το τρεμπλ

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης και νταμπλούχες Ελλάδας του Ολυμπιακού, με εξαιρετική άμυνα, επικράτησαν με 23-5 του ΓΣ Περιστερίου εκτός έδρας, στην 1η αγωνιστική της Α1 πόλο Γυναικών, στο Δημοτικό κολυμβητήριο του Περιστερίου και ξεκίνησαν δυναμικά τη σεζόν.

Ο τεχνικός ηγέτης των Πειραιωτών, ο Αλεξάνταρ Τσίριτς, τόνισε ότι όλοι στην ομάδα θα κάνουν ό,τι χρειαστεί για να επαναληφθεί και την τρέχουσα σεζόν η περσινή λαμπρή πορεία, με την κατάκτηση του τρεμπλ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα στο ματςσμε τον ΓΣ Περιστερίου, δώσαμε χρόνο συμμετοχής στις πιο νεαρές αθλήτριες και είμαι ικανοποιημένος από όσα είδα. Η σεζόν ξεκίνησε, θέλουμε να επαναλάβουμε την περσινή άκρως επιτυχημένη χρονιά -την οποία θα έχουμε ωσ μπούσουλα-και θα κάνουμε τα πάντα, θα δουλέψουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε.

Είμαστε σε φάση προετοιμασίας, οπότε το ευρύ σκορ δεν είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι, αλλά τα σημάδια που δείξαμε. Δοκιμάζουμε διάφορα, θέλουμε να βελτιωθούμε σε κάποια σημεία και συνεχίζουμε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο