fbpx

Σήλια Λογοθέτη: «Ιστορική ημέρα για τον Άλιμο ΝΑΣ Betsson»

Σήλια Λογοθέτη: «Ιστορική ημέρα για τον Άλιμο ΝΑΣ Betsson»

Η ιστορία του Άλιμου ΝΑΣ Betsson στην Α1 πόλο Γυναικών ξεκίνησε να γράφεται το Σάββατο (8/10), με την ομάδα του Βαγγέλη Πάτερου να πραγματοποιεί την παρθενική της εμφάνιση στο κορυφαίο εγχώριο πρωτάθλημα, η οποία συνδυάστηκε με νίκη (7-12) επί του ΠΑΟΚ μέσα στο «Ποσειδώνιο» κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης

Οι πρώτοι τρεις βαθμοί στην Α1 κατηγορία των γυναικών της υδατοσφαίρισης μπήκαν ήδη στη συγκομιδή του Άλιμου ΝΑΣ Betsson, με τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και η ομάδα προετοιμάζεται πλέον για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό Πειραιά που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο, 15/10, στις 19:00 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου.

Αμέσως μετά την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, η Σήλια Λογοθέτη, η οποία αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης (τέσσερα γκολ) και παράλληλα σημείωσε το πρώτο, ιστορικό γκολ του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson στην Α1 κατηγορία γυναικών δήλωσε:

«Αγωνιστήκαμε σε μια δύσκολη έδρα με έναν άξιο αντίπαλο και είμαστε πολύ ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα, καθώς η πρεμιέρα κρύβει πάντα δυσκολίες και υπάρχει αρκετό άγχος. Από το δεύτερο οκτάλεπτο και μετά αποτυπώθηκε στο νερό η δυναμική μας ως σύνολο και επιβάλλαμε τον ρυθμό μας μέχρι το τέλος. Για τον Άλιμο ΝΑΣ Betsson ήταν μια ιστορική ημέρα, καθώς ο σύλλογος έδωσε το πρώτο του παιχνίδι στην Α1 κατηγορία γυναικών και θέλουμε να συνεχίσουμε με ακόμη καλύτερες εμφανίσεις στη συνέχεια.

Πράγματι, έγινε η αρχή κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά υπάρχει μεγάλος δρόμος μπροστά μας και δουλεύουμε καθημερινά πολύ σκληρά για να εμφανιζόμαστε όπως πρέπει».

Για το γεγονός ότι σημείωσε τέσσερα γκολ και το παρθενικό του Αλίμου ΝΑΣ Betsson στην Α1 κατηγορία:

«Το Σάββατο ήμουν εγώ, την επόμενη φορά θα είναι μια άλλη συμπαίκτρια μου, καθώς το πλάνο μας είναι να υπάρχει ομαδικότητα και συνεργασία και τα γκολ να έρχονται βάσει συστήματος, σε συνδιασμό με το ατομικό ταλέντο που έχει η κάθε μια από εμάς. Χαίρομαι πολύ που σημείωσα το πρώτο γκολ του Αλίμου στην Α1 κατηγορία, όμως το σημαντικό είναι η νίκη και προχωράμε ακόμη πιο συγκεντρωμένα για τη συνέχεια. Το ερχόμενο Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Εθνικό Πειραιά στην έδρα μας και αυτή η αναμέτρηση αποτελεί ένα καλό τεστ για να δούμε που βρισκόμαστε. Είμαστε αισιόδοξες και θα προετοιμαστούμε ανάλογα από τη Δευτέρα».

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: alimoswaterpolo.com

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο