fbpx

Πανιώνιος-Ολυμπιακός 3-14: Τρομερό πέρασμα από τη Νέα Σμύρνη

Πανιώνιος-Ολυμπιακός 3-14: Τρομερό πέρασμα από τη Νέα Σμύρνη

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός απέναντι στον Πανιώνιο, αφού πήρε τη νίκη στη Νέα Σμύρνη με 14-3 για την 1η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α1 Ανδρών.

Οι “ερυθρόλευκοι”, στο ντεμπούτο του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς στον πάγκο, πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, προηγήθηκαν με 6-1 και 14-2 των “κυανέρυθρων” και ξεκίνησαν με το δεξί στο πρωτάθλημα της σεζόν 2022-23.

Χωρίς τον Κώστα Δήμου στον πάγκο και με απρόοπτο της τελευταίας στιγμής με το δελτίου του Κωνσταντίνου Γκιουβέτση και με απόντες ακόμα τους Μπιτάτζε, Μουρατίδη, ο “Ιστορικός” δεν παρατάχθηκε πλήρης απέναντι στους διαχρονικά ισχυρούς “ερυθρόλευκους”

Διαμορφώνοντας από τα πρώτα κιόλας λεπτά ένα εμφατικό σερί και με αποτελεσματική άμυνα πάνω στο μεγάλο ατού του Πανιωνίου Αλέξανδρο Γούνα, οι Πειραιώτες έδειξαν εξαρχής τις διαθέσεις τους, ακολουθώντας έναν υψηλό αγωνιστικό ρυθμό.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-14

Οκτάλεπτα: 1-6, 1-1, 0-3, 1-4.

Πανιώνιος: Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπαγιούμη, Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Λοράντος, Παπάκος 1, Γούνας 1, Σπούνερ, Καπετανάκης, Μαυροβουνιώτης, Κανελλόπουλος, Κατραούρας.

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Δήμου Τ., Λιαντζίρης, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Γούβης, Δρβίσης 1, Μουρίκης 2, Κολόμβος 2, Φλίποβιτς 3, Παπαναστασίου, Δαμίγος, Γκίλλας 1, Γραμματικός 2.

Διαιτητές: Μπιράκης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο