fbpx

Champions League, Πανιώνιος-Κάστρουπ 34-2: Καταιγιστικός στην πρεμιέρα του

Champions League, Πανιώνιος-Κάστρουπ 34-2: Καταιγιστικός στην πρεμιέρα του

Με μια εμφατική νίκη και με ένα σκορ σπάνιο για το Champions League Ανδρών ξεκίνησε τους αγώνες του στα προκριματικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης του πόλο Ανδρών ο Πανιώνιος

Νίκη με το εντυπωσιακό σκορ 34-2 επί της δανέζικης Κάστρουπ πέτυχε ο Πανιώνιος στον πρώτο αγώνα του στον Δ’ Όμιλο του 1ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών το πρωί της Παρασκευής (30/9). Τα παιχνίδια του Ομίλου γίνονται στην πόλη Μουσκρόν του Βελγίου, «αναγκαστική» έδρα της οικοδέσποινας Τουρκουά Λιλ (είναι κλειστό το κολυμβητήριό της στη Γαλλία και η Μουσκρόν είναι λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Τουρκουά Λιλ, όπου διαμένει η αποστολή).

Η ομάδα του Κώστα Δήμου ήταν καταιγιστική και στο ημίχρονο προηγήθηκε με 17-0. Ο προπονητής του Πανιωνίου χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους δύο τερματοφύλακες, ενώ οι περισσότεροι σκόραραν. Κορυφαίοι σκόρερ οι Γούνας (5 γκολ) και Σπούνερ (5) και ακολούθησαν Κοπελιάδης (4), Παπάκος (4), Μπιτάτζε 4).

Ο Πανιώνιος δίνει το δεύτερο αγώνα του το απόγευμα της Παρασκευής (19:00 ώρα Ελλάδος) επί της Μπάνια Λούκα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΚΑΣΤΡΟΥΠ 34-2

Οκτάλεπτα: 8-0, 9-0, 10-0, 7-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 4, Μπουζαλάς 3, Γκιουβέτσης 1, Μπιτάτζε 5, Νταλάπας 2, Καλαϊτζής 2, Μουρατίδης, Παπάκος 4, Γούνας 5, Σπούνερ 5, Καπετανάκης 3, Αναγνώστου.

Τα γκολ της Κάστρουπ: Ίστβαν 2.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο