fbpx

Γιάννης Γιαννουρής: Οριστική η παραίτησή του από γενικός διευθυντής της ΚΟΕ

Γιάννης Γιαννουρής: Οριστική η παραίτησή του από γενικός διευθυντής της ΚΟΕ

Ο Γιάννης Γιαννουρής δεν είναι πλέον γενικός διευθυντής στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, καθώς παραιτήθηκε από τη θέση του και αναζητείται ήδη ο αντικαταστάτης του

Η πιθανολογούμενη παραίτηση του Γιάννη Γιαννουρή από τη θέση του γενικού διευθυντή της ΚΟΕ, είχε έρθει στο προσκήνιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων / Κορασίδων σε Βόλο και Λάρισα αντίστοιχα. Μια διοργάνωση η οποία ανέβασε την Ελλάδα στο παγκόσμιο στερέωμα του αθλήματος, ενώ αμέσως μετά ακολούθησαν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ για τις Εθνικές Ανδρών και Γυναικών και το Ευρωπαϊκό της Ποντγκόριτσα για την Εθνική Νέων Ανδρών.

Τελικά η εξέλιξη είναι οριστική και Γιαννουρής δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του, λόγω της διάστασης απόψεων με τον πρόεδρο και τη διοίκηση της Ομοσπονδίας

Ο Γιάννης Γιαννουρής είχε διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εκλογή της νέας διοίκησης του προέδρου Κυριάκου Γιαννόπουλου με την κίνηση «Κολυμπάμε Μαζί», αλλά και στην πορεία της στον πρώτο ενάμιση χρόνο, ωστόσο δεν θα συνεχίσει πλέον να ασκεί τις αρμοδιότητες του, μετά την παραίτηση την οποία υπέβαλλε.

Ο Γιαννουρής, σε ανάρτησή του το βράδυ της Τετάρτης (28/9) έγραψε τα εξής: «Τελευταίος μου σταθμός, οι πόλεις του Βόλου και της Λάρισας. Και οι δυο πόλεις ωραίες, μαζί και οι άνθρωποί τους. Άνοιξαν τη φιλόξενη αγκαλιά τους στο μέλλον της Παγκόσμιας Υδατοσφαίρισης και σε όλους εμάς. Η ατμόσφαιρα μοναδική και αξέχαστη. Τα λόγια καλά από παντού. Σας ευχαριστούμε».

Την ίδια ώρα, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας αναζητά τον αντικαταστάτη του και σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός δεν αποκλείεται να προέρχεται από το άθλημα της κολύμβησης και είναι κάποιος που έχει δώσει διαπιστευτήρια, τόσο ως αθλητής, όσο και ως οργανωτικό στέλεχος σε διοργανώσεις του εξωτερικού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο