fbpx

Νίκος Γκίλλας: «Μετάλλιο στην επόμενη διοργάνωση»

Νίκος Γκίλλας: «Μετάλλιο στην επόμενη διοργάνωση»

Ο πρώτος σκόρερ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων Ανδρών και αρχηγός της Εθνικής μας Νίκος Γκίλλας μιλάει για την παρουσία της ομάδας στη διοργάνωση

Την 4η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών που διεξήχθη στην Ποντγκόριτσα κατέλαβε η Εθνική μας ομάδα, παρόλα αυτά πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις και έδειξε πολύ καλή εικόνα καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν, όχι μόνο από το σύνολο του Ηλία Μαχαίρα αλλά από όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος ήταν ο αρχηγός Νίκος Γκίλλας. Ο 19χρονος αθλητής του Ολυμπιακού ακολουθεί διαρκώς ανοδική πορεία, έχει ήδη κληθεί και στην Εθνική ομάδα Ανδρών και αποκορύφωμα ήταν η ανάδειξή του ως κορυφαίου σκόρερ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με 26 γκολ.

Ο Νικόλας αναφέρθηκε στις δηλώσεις του, τόσο στο τελικό αποτέλεσμα του τουρνουά, όσο και για τη σπουδαία αυτή γενιά των υδατοσφαιριστών μας που αφήνουν μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον.

“Δεν θεωρώ ότι υπήρξε κάποια αδικία ως προς το τελικό αποτέλεσμα, αλλά πιστεύω πως θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε και την πρώτη θέση. Με τις δύο ομάδες που βρέθηκαν στο μεγάλο τελικό, παίξαμε στα ίσα όταν τις αντιμετωπίσαμε και ηττηθήκαμε στο γκολ. Σε αυτή τη γενιά υπάρχουν αθλητές με ταλέντο και όρεξη για δουλειά. Θέλω να πιστεύω ότι στο μέλλον αυτά τα παιδιά θα πετύχουν σπουδαία πράγματα. Ευελπιστώ πως στην επόμενη διοργάνωση, που θα συμμετάχει αυτή η ομάδα, θα μπορέσει να διεκδικήσει κάποιο μετάλλιο.

Όσον αφορά την απόδοσή μου, πιστεύω ότι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα να καταφέρει την υψηλότερη δυνατή θέση. Από εκεί και πέρα, άλλοι είναι εκείνοι που θα κάνουν τον απολογισμό της παρουσίας μου. Κλείνοντας, οι εμπειρίες και οι στιγμές με τους ωραίους αυτούς ανθρώπους, προπονητές, συμπαίκτες και αντιπάλους, μου κρατούν ζωντανό το πάθος μου για το πόλο. Ευχαριστώ όσους βοήθησαν με τον τρόπο τους αυτή την ομάδα”.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο