fbpx

ΑΕΚ: Απέκτησε τον παγκόσμιο παίδα Κωνσταντίνο Ζαχόπουλο

ΑΕΚ: Απέκτησε τον παγκόσμιο παίδα Κωνσταντίνο Ζαχόπουλο

Ένα μεγάλο ταλέντο του αθλήματος έβαλε στο ρόστερ της η ΑΕΚ, που ανακοίνωσε την απόκτηση του ασημένιου παγκόσμιου πρωταθλητή με την Εθνική Παίδων Κωνσταντίνου Ζαχόπουλου

Σε μια σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση, κυρίως για το μέλλον, που μπορεί να βοηθήσει όμως και στην Α1 Ανδρών, προέβη η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ, που ανακοίνωσε την απόκτηση του εξαιρετικά υποσχόμενου Κωνσταντίνου Ζαχόπουλου, από τον Παναθηναϊκό.

Ενός πολλά υποσχόμενου πολίστα, αργυρού πρωταθλητή κόσμου με την Εθνική Παίδων (Κ16) πριν από μερικές ημέρες στον Βόλο, που μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του Νίκου Βενετόπουλου.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Ζαχόπουλο. Ο 16χρονος διεθνής φουνταριστός υπέγραψε διετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Πόλο του Συλλόγου .

Ο Κωνσταντίνος Ζαχόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΝΟ Λάρισας, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε το σκουφάκι του Παναθηναϊκού.

Φυσικά, είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων, κατακτώντας τον περασμένο Αύγουστο το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βόλου και το 2021 το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Λουλέ.

Κωνσταντίνε, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο