fbpx

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος υποδέχθηκε τον Δημήτρη Σκουμπάκη στη Νόβι Μπέογκραντ

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος υποδέχθηκε τον Δημήτρη Σκουμπάκη στη Νόβι Μπέογκραντ

Σε γιορτινό κλίμα ξεκίνησε η φετινή σεζόν για τη σερβική Νόβι Μπέογκραντ, με τον προπονητή Ζίφκο Γκόσιτς να αρχίζει την προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ σε μια όμορφη τελετή παρουσιάστηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ένας από αυτούς και ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του Τόκιο, ο Έλληνας Δημήτρης Σκουμπάκης

Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός Δημήτρης Σκουμπάκης πήγε στο Βελιγράδι για να κάνει δίδυμο με τον Άγγελο Βλαχόπουλο στην ανδρική ομάδα πόλο της Νόβι Μπέογκραντ, εκ των κορυφαίων, πλέον, συγκροτημάτων στην Ευρώπη. Ο Σκουμπάκης έχει, ήδη, ενσωματωθεί στην πρωταθλήτρια Σερβίας, της οποίας η προετοιμασία ξεκίνησε υπό τις εντολές του νέου τεχνικού της ομάδας Ζίφκο Γκόσιτς.

Σε ειδική τελετή, μάλιστα, παρουσιάστηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Μαζί με τον Δημήτρη Σκουμπάκη, παρουσιάστηκε επίσης ο Ισπανός αστέρας Αλβάρος Γκρανάδος, ο Σάβο Τσέτκοβιτς, ο Ράντοσλαβ Φιλίποβιτς και φυσικά ο προπονητής της ομάδας, Ζίφκο Γκόσιτς, πρώην αρχηγός της εθνικής Σερβίας που αντικατέστησε τον Ίγκορ Μιλάνοβιτς.

Από μεριάς του, ο τεχνικός διευθυντής της Νόβι Μπεογκραντ Σλόμπονταν Σόρο οριοθέτησε τους στόχους της ομάδας για τη νέα χρονιά, τοποθετώντας την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ στο κάδρο, κάτι το οποίο παραλίγο να πετύχουν οι Σέρβοι στην έδρα τους στο Φάιναλ 8 πριν από λίγους μήνες, έχοντας και τότε τον Άγγελο Βλαχόπουλο σε «δαιμονιώδη» κατάσταση, αλλά το έχασαν στον τελικό από την Προ Ρέκο.

Δείτε photo των δύο Ελλήνων και από τις εργομετρικές εξετάσεις:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο