fbpx

Ολυμπιακός: Ανανέωσε με την παγκόσμια και Ευρωπαία μεταλλιούχο Χριστίνα Σιούτη

Ολυμπιακός: Ανανέωσε με την παγκόσμια και Ευρωπαία μεταλλιούχο Χριστίνα Σιούτη

Την ανανέωση του συμβολαίου με τη διακεκριμένη, με τον σύλλογο και με τις Εθνικές ομάδες, νεαρή και ταλαντούχα πολίστρια Χριστίνα Σιούτη, για τρία ακόμη έτη, ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη (20/9) ο Ολυμπιακός

Παραμένει στο μεγάλο λιμάνι και στον πρωταθλητή Ευρώπης και νταμπλούχο Ελλάδας Ολυμπιακό, για τρία ακόμη χρόνια, η Χριστίνα Σιούτη.

Η νεαρή πρωταθλήτρια, που κατέκτησε πρόσφατα το αργυρό μετάλλιο με την Εθνική ομάδα Γυναικών, στο Ευρωπαϊκό του Σπλιτ και, πιο πριν, επίσης το ασημένιο στο Παγκόσμιο Νεανίδων, αποτελεί ένα από τα πλέον ανερχόμενα ταλέντα της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Οι ερυθρόλευκοι, λοιπόν, δεν θα μπορούσαν να την αποχωριστούν κι έτσι οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2025, γεγονός που ανακοινώθηκε και επίσημα το απόγευμα της Τρίτης (20/9). Η Σιούτη θα αποτελέσει μια σημαντική μονάδα για τον Ολυμπιακό στην προσπάθειά του για διατήρηση των σκήπτρων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

“Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Χριστίνα Σιούτη. Η διεθνής περιφερειακή υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο, τριετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.”

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο