fbpx

“Αντίο” από δύο σπουδαίες διεθνείς πολίστριες – Η Έμολο αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό (pics)

“Αντίο” από δύο σπουδαίες διεθνείς πολίστριες – Η Έμολο αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό (pics)

«Κρέμασαν» το σκουφάκι την περασμένη εβδομάδα δύο σπουδαίες αθλήτριες της υδατοσφαίρισης, παγκόσμια αστέρια στον γαλαξία του αθλήματος, η Μάρτα Μπαχ της Ισπανίας και η Τζούλια Έμολο της Ιταλίας

Η Ισπανίδα διεθνής Μάρτα Μπαχ (φωτο κάτω), μέσω ανάρτησής της στo Instagram, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την ενεργό δράση, μόλις τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη της νέας σεζόν.

Το ίδιο έπραξε και η Ιταλίδα διεθνής και μια εκ των κορυφαίων διεθνών πολιστριών της «Setterosa» και πρώην αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Τζούλια Έμολο (κεντρική φωτο), μέσω δικής της ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σημειώνεται πως η Έμολο είναι μόλις 30 ετών και η Μπαχ 29. Και οι δύο παίκτριες λογίζονται ως “θρύλοι” της γυναικείας υδατοσφαίρισης και αναμένεται να τιμηθούν από “Ρόχα” και “Αντζούρι” αντίστοιχα. Τόσο η Μπαχ (2012, 2020) όσο και η Έμολο (2016) έχουν κατακτήσει αργυρό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Μπαχ

Μία ξεχωριστή αναφορά τον Ολυμπιακό, μάλιστα, έκανε η Τζούλια Έμολο, η οποία κρέμασε το σκουφάκι έχοντας αγωνιστεί κατά το παρελθόν στις «ερυθρόλευκες». Συγκεκριμένα, η Ιταλίδα πολίστρια έγραψε στο Instagram:

«Λοιπόν, ναι, μετά από πολλή σκέψη, είναι ώρα να φύγω από τη ζώνη άνεσής μου και να αποχαιρετήσω αυτό που με ακολούθησε, με συνόδεψε και με διαμόρφωσε όλα αυτά τα χρόνια: Το Πόλο.

Αν κοιτάξω πίσω, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είμαι περήφανη για τον άνθρωπο και τον αθλητή που είμαι. Σας ευχαριστώ όλους, από το μέρος που γεννήθηκα, μέχρι εκείνους που με υποδέχτηκαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου που μου επέτρεψαν να κάνω το πάθος μου, τη δουλειά μου. Ο Ολυμπιακός, όπου άφησε ένα κομμάτι από την καρδιά μου…».

Η ανάρτηση τη Έμολο
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο