fbpx

Υδραϊκός, Νίκος Καραμάνης: “Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας” 

Υδραϊκός, Νίκος Καραμάνης: “Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας” 

Ο νέος προπονητής του Υδραϊκού Νίκος Καραμάνης σχολιάζει την κλήρωση της ομάδας του στο Euro Cup Ανδρών

Με Σόλνοκ, Παρτιζάν, Ορτίτζια, Πεϊ Ντ’ Ε καιZVL κληρώθηκε η ανανεωμένη ομάδα του Υδραϊκού στον 1ο προκριματικό γύρο του LEN Euro Cup πόλο Ανδρών, στο Β’ Όμιλο, οο αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στις Συρακούσες.

Ο νέος προπονητής της ομάδας ΝίκοςΚαραμάνης, εκτίμησε στις δηλώσεις του πως πρόκειται για ένα δύσκολο όμιλο αποτελούμενο από ιστορικές ομάδες, ενώ υπογράμμισε ότι ο Υδραϊκός θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο πρόκρισης. Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Είναι μια δύσκολη κλήρωση και την κάνει ακόμα δυσκολότερη το γεγονός πως θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε λιγότερο από 40 μέρες! Είμαστε μια νέα ομάδα η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της στις 22 Αυγούστου και χτίζεται από την αρχή ημέρα με την ημέρα. 

Θα αντιμετωπίσουμε έμπειρες ομάδες με μεγάλη ιστορία οι οποίες προέρχονται από παραδοσιακές χώρες της υδατοσφαίρισης. Θα πάμε να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια με σκοπό την απόκτηση σημαντικών εμπειριών για όλα τα παιδιά. Πάμε να διεκδικήσουμε και να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης που μας αναλογούν!

Οι ευρωπαϊκοί αγώνες θα μας βοηθήσουν πολύ στο χτίσιμο και στον χαρακτήρα της ομάδας μας για το ελληνικό πρωτάθλημα”.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο