fbpx

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου: Περήφανος για τα παιδιά του

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου: Περήφανος για τα παιδιά του

Ο ιστορικός ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, με παράδοση στην υδατοσφαίριση, νιώθει υπερήφανος που τέσσερα (4) από τα δεκαπέντε (15) παιδιά της Εθνικής ομάδας των Ανδρών έμαθαν και έπαιξαν πόλο στις ακαδημίες του και το εξέφρασε δημόσια

Με ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Σπλιτ και την την κατάκτηση της 5ης θέσης, ο ΑΟ Παλαιού Φαλήρου συγχαίρει τους πρωταγωνιστές, ανάμεσά τους δικά του παιδιά και επισημαίνει το γεγονός ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εμφανίστηκε εμφανώς ανανεωμένο στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο ΑΟ Παλαιού Φαλήρου υποστηρίζει:

«Μεγάλο επίτευγμα για την ανανεωμένη Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών αποτελεί η 5η θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ.

Με μ.ο. ηλικίας τα 25,3 έτη και με φόντο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου απέδωσε τα αναμενόμενα και απώλεσε στα σημεία ένα μετάλλιο το οποίο δικαιούταν με την απόδοση του.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των ανδρών, 4 από τους 15 αθλητές ήταν “αυθεντικά προϊόντα” παραγωγής των ακαδημιών υδατοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φ.

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει ότι οι Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς, Κωνσταντίνος Κάκαρης, Ζαννής Αλαφραγκής και Αλέξανδρος Παπαναστασίου ξεκίνησαν water polo και έπαιξαν για πρώτη φορά στην Α1 εθνική κατηγορία φορώντας το σκουφάκι του Παλαιού Φαλήρου.

Νιώθουμε ευγνωμοσύνη και είμαστε υπερήφανοι για όλους τους αθλητές που φοράνε το σκουφάκι με το εθνόσημο, αλλά λίγο παραπάνω για τα παιδιά που μεγάλωσαν μαζί μας και μεγαλώσαμε μαζί τους».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο