fbpx

Τάσος Πυρπιρής: «Απώτερος στόχος το Παρίσι 2004»

Τάσος Πυρπιρής: «Απώτερος στόχος το Παρίσι 2004»

Ο συνεργάτης της ομοσπονδιακής προπονήτριας Αλεξίας Καμμένου, ο Τάσος Πυρπιρής, μιλάει για τη σπουδαία διάκριση της κατάκτησης το ασημένιου μεταλλίου από την Εθνική ομάδα πόλο των Γυναικών στο Ευρωπαϊκό και οριοθετεί τους επόμενους στόχους που φτάνουν μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024

Ως άμεσος συνεργάτης της Αλεξίας Καμμένου, ο Τάσος Πυρπιρής, έχει κι αυτός μερίδιο συμμετοχής στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ. Ο νεαρός τεχνικός ευχαριστεί όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση αυτού του μεγάλου άθλου, ιδιαιτέρως τα κορίτσια. Παράλληλα τονίζει ότι απώτερος στόχος αποτελεί η πρόκριση και η διάκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο aquafeed24:

«Ένα τεράστιο μπράβο και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στα κορίτσια. Για τρεις μήνες έδωσαν και την ψυχή τους, από την προετοιμασία, που ξεκίνησε την 1η Ιουνίου, μέχρι και στον τελευταίο αγώνα. Αξίζει επίσης ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συνεργάτες της Εθνικής Γυναικών, τον προπονητή κολύμβησης Αθυμαρίτη, τον προπονητή ενδυνάμωσης Μιχάλη Βλάχο, τη γιατρό Κρυσταλία Διαμαντίδη, τον διατροφολόγο μας Νίκο Καφετζόπουλο, όλους τους προπονητές των υπόλοιπων Εθνικών ομάδων -των ηλικιακών ομάδων που διακρίθηκαν επίσης φέτος- με πρώτους την Ευτυχία Καραγιάννη, τον Γιώργο Τσόκα. Η Αλεξία Καμμένου, εγώ, ο φυσιοθεραπευτής μας Σταμάτης Φώτογλου, η Εύη Μωραϊτίδου -που την ευχαριστούμε θερμά για την βοήθειά της σε όλα- δώσαμε όλοι τον εαυτό μας στην Εθνική.

Το βραβείο MVP της Ελευθερίας Πλευρίτου αποδεικνύει πόσο καλά έπαιξε η ομάδα μας σε όλα τα παιχνίδια του Ευρωπαϊκού. Το μέλλον της ανήκει στο 100% και ούτως ή άλλως μιλάμε για μια ομάδα με τον μικρότερο μ.ο. ηλικίας και μεγαλύτερη παίκτρια την αρχηγό μας που είναι 27 ετών. 

Στόχος ήταν και παραμένει πάντα να πάρουμε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι 2024. Αυτός ήταν ο στόχος με τον οποίο ξεκινήσαμε και αναλάβαμε αυτή την ομάδα με την Αλεξία. Απλά, στον δρόμο μέχρι τον τελικό μας στόχο υπάρχουν αρκετές διοργανώσεις, στις οποίες η ομάδα πρέπει να ανεβαίνει επίπεδο – που ήδη το κάνει – φτάνοντας να διεκδικήσει τελικά την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς, ως φαβορί και όχι ως αουτσάιντερ. Για να γίνει αυτό λοιπόν, πρέπει να χτίζουμε μέσα από κάθε διοργάνωση τον χαρακτήρα μας.

Τώρα προέχει να ξεκουραστούν τα κορίτσια και να πάνε στους συλλόγους τους. Να ευχαριστήσουμε, με την ευκαιρία καιτους προπονητές των σωματείων, στα οποία τα κορίτσια της Εθνικής μας βρίσκονται όλο τον χρόνο και οι οποίοι φέρουν ένα τεράστιο μερίδιο στην δουλειά που περιέχεται για αυτή την επιτυχία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο