fbpx

Εθνικός Πειραιά: Νέα αρχή με νέα πρόσωπα στη γυναικεία ομάδα

Εθνικός Πειραιά: Νέα αρχή με νέα πρόσωπα στη γυναικεία ομάδα

Νέα Διοίκηση, νέος προπονητής, νέες αθλήτριες και ένα ολόφρεσκο ξεκίνημα για την ομάδα υδατοσφαίρισης Γυναικών του Εθνικού Πειραιά, η οποία πραγματοποίησε την Τετάρτη (7/9) το βράδυ την πρώτη της επίσημη συνάντηση στην ιστορική λέσχη του Ομίλου στην Ακτή Δηλαβέρη 1Α

Η πρώτη συνάντηση έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα από τους ανθρώπους του Εθνικού Πειραιά, με τον Α’ Αντιπρόεδρο Δημήτρη Κολοβό να παρουσιάζει τον νέο διοικητικό ηγέτη του τμήματος γυναικών Ιωσήφ Βουράκη, αλλά και τον ιατρό της ομάδας Βαγγέλη Νιάκα, ο οποίος έχει αναβαθμισμένο διοικητικό ρόλο στο τμήμα από φέτος.

Το «παρών» έδωσαν φυσικά ο καινούργιος προπονητής Στέφανος Λέανδρος, οι συνεργάτιδές του Άννα Χατζηγιωργάκη και Αγγελική Γερόλυμου, καθώς και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Μορφέσης. Ακόμη, στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Γενικός Αρχηγός του Εθνικού Πειραιά Βαγγέλης Αναγνώστου, καθώς και ο προπονητής Νέων Γυναικών και Νεανίδων Πέτρος Δουδέσης.

Αρκετές αθλήτριες της γυναικείας ομάδας, καθώς και παίκτριες των τμημάτων υποδομής ήταν εκεί, με άπαντες να συμφωνούν και να τονίζουν ότι η γυναικεία ομάδα του Εθνικού Πειραιά αποτελεί την Κυπελλούχο Ευρώπης, κάτοχο του LEN Trophy και όλοι οφείλουν να εκπροσωπούν κατά κύριο λόγο το τεράστιο όνομα του Ομίλου, αλλά και το σπουδαίο επίτευγμα της περσινής χρονιάς που έφερε τον Εθνικό Πειραιά στο προσκήνιο της ευρωπαϊκής υδατοσφαίρισης.

Νέα αρχηγός του Εθνικού Πειραιά θα είναι η Ελένη Σωτηρέλη, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 35ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ και θα αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό κόντρα στην Ισπανία με την Εθνική ομάδα Γυναικών, ενώ ρόλο αρχηγού θα διατελέσει και η Ιόλη Μπενέκου, η οποία θα έχει «διπλό» ρόλο, καθώς θα είναι και προπονήτρια της ομάδας Προ Μίνι Κορασίδων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εθνικού ΟΦΠΦ, εξάλλου, «οι Ιωσήφ Βουράκης, Βαγγέλης Νιάκας και Δημήτρης Κολοβός, μαζί με το προπονητικό επιτελείο θέσπισαν τον δρόμο που οφείλει να περπατήσει φέτος το τμήμα γυναικών, αλλά και τα τμήματα υποδομής, με την ουσιώδη κατεύθυνση ότι άπαντες εκπροσωπούν τον «Αυτοκράτορα» της ελληνικής υδατοσφαίρισης και αυτό προϋποθέτει συνέπεια και πίστη στον στόχο.

Μια νέα αρχή, με διαφοροποιήσεις και αισιόδοξη ματιά, για το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών του Εθνικού Πειραιά που είναι αποφασισμένο να δουλέψει σκληρά την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Σημειώνεται δε, ότι αρκετές αθλήτριες δεν ήταν δυνατό να παραστούν στην πρώτη συνάντηση και θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα, ενώ θα ενσωματωθούν σε λίγο καιρό στις προπονήσεις της ομάδας, οι οποίες έχουν ξεκινήσει με επικεφαλής τον Στέφανο Λέανδρο στο τιμόνι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο