fbpx

Παναθηναϊκός: Η «πρώτη» με τον νέο προπονητή Δημήτρη Μάζη

Παναθηναϊκός: Η «πρώτη» με τον νέο προπονητή Δημήτρη Μάζη

Ξεκίνημα της προετοιμασίας εν όψει των υποχρεώσεων της νέας σεζόν για την ανδρική ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να έχουν την πρώτη τους συγκέντρωση στο κολυμβητήριο στο Γουδή υπό τις εντολές του νέου προπονητή τους Δημήτρη Μάζη

Την πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση εν όψει των αγωνιστικών διοργανώσεων της νέας αγωνιστικής περιόδου (πρωτάθλημα Α1 Ανδρών και Κύπελλο Ελλάδας) είχε στο κολυμβητήριο Γουδή η ανδρική ομάδα πόλο του «τριφυλλιού», με τα βλέμματα να στρέφονται στον νέο προπονητή Δημήτρη Μάζη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από πλευράς διοίκησης του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού μίλησαν στους παίκτες και το τεχνικό τιμ ο πρόεδρος Παναγιώτης Μαλακατές, ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Βρανόπουλος καθώς και ο διευθυντής αγωνιστικών τμημάτων Σωτήρης Πανταλέων.

Από την πλευρά του ο κόουτς Δημήτρης Μάζης, ο βοηθός προπονητή Νάσος Ηρειώτης και ο team manager, Λουκάς Λύκαρης, καλωσόρισαν τους παίκτες και άπαντες ευχήθηκαν μια καλή χρονιά. Η πρώτη του ΠΑΟ είχε αρκετές απουσίες καθώς έλειπαν επτά πολίστες.

Συγκεκριμένα, απών ήταν ο γκολκίπερ Ντιμίτριε Ριστίσεβιτς, που βρίσκεται στο Ευρωπαϊκό του Σπλιτ με την Εθνική ομάδα ανδρών της Σερβίας καθώς και ο Ντανίλο Άντζιτς ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα στις 4 Σεπτεμβρίου.

Από κει και πέρα, απουσίαζαν λόγω εθνικών ομάδων οι Κρατημένος, Ζαχόπουλος και Χ. Σιαμάς καθώς και οι Ζερβουδάκης, Τόττης, Κανδανολέων που βρίσκονται στο Καμπ της Εθνικής Νέων ανδρών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο