fbpx

Ευρωπαϊκό Γυναικών: «Με όλες μας τις δυνάμεις για τη διάκριση»

Ευρωπαϊκό Γυναικών: «Με όλες μας τις δυνάμεις για τη διάκριση»

Δύο εκ των πρωταγωνιστριών της Εθνικής μας ομάδας πόλο Γυναικών στη νίκη επί της Γερμανίας, η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη και η Χριστίνα Σιούτη υπόσχονται ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και στη συνέχεια για τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό

Η διεθνής φουνταριστός μας Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, που ήταν κορυφαία σκόρερ της Εθνικής στη νίκη με 13-3 επί της Γερμανίας και με τα τέσσερα γκολ που σημείωσε έφτασε τα δέκα συνολικά στους πρώτους αγώνες, δήλωσε: «Παίζαμε με έναν αντίπαλο που είναι διαφορετικής δυναμικότητας από εμάς- είπε. Προσπαθήσαμε να κάνουμε μια δυνατή προπόνηση εν΄όψει της συνέχειας. Στην αρχή ήμασταν λίγο νωθρές, είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Οφείλουμε να είμαστε έτοιμες στα παιχνίδια που πρέπει. Η ομάδα θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις για μια διάκριση».

Η Χριστίνα Σιούτη, έχει γενέθλια σήμερα, καθώς κλείνει τα 18 της χρόνια, είπε από την πλευρά της: «Θέλω να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο τουρνουά- τόνισε. Αυτό θα είναι το καλύτερο δώρο για μένα. Η προπονήτρια εμπιστεύεται όλες τις μικρότερες ηλικιακά κοπέλες, μας δίνει ευκαιρίες και εμείς οφείλουμε να τις εκμεταλλευτούμε. Η άμυνά μας είναι από τις καλύτερες και αυτό πρέπει να είναι η βάση μας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο