fbpx

Ολυμπιακός: Πρώτη προπόνηση για τους νταμπλούχους Ελλάδας

Ολυμπιακός: Πρώτη προπόνηση για τους νταμπλούχους Ελλάδας

Χωρίς τους διεθνείς του, που βρίσκονται στο Σπλιτ με την Εθνική ομάδα Ανδρών για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και χωρίς κάποιους από τους ξένους παίκτες, ξεκίνησε η προετοιμασία του νταμπλούχου Ολυμπιακού για τη νέα περίοδο

Την πρώτη της προπόνηση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν, πραγματοποίησε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού το βράδυ της Δευτέρας 29/8 στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Αγ. Κοσμά.

Το “παρών” στην πρώτη προπόνηση των νταμπλούχων Ελλάδας έδωσαν επτά παίκτες της πρώτης ομάδας και οι συγκεκριμένα οι: Μουρίκης,  Κολόμβος, Γραμματικός, Φουντούλης, Ζερδεβάς, Μπούσλιε και Δήμου. Σήμερα Τρίτη 30/8 θα μπει στις προπονήσεις και ο Δαμίγος.

Ο διεθνής Ούγγρος περιφερειακός, Μάρτον Βάμος θα βρίσκεται στην Ελλάδα στις 5 Σεπτεμβρίου, ενώ 7-8 του μήνα αναμένεται και ο Σέρβος άσος του Θρύλου, Φίλιπ Φιλίποβιτς. Το ίδιο διάστημα θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία και ο Γούβης.

Ο νέοσ τεχνικός του Ολυμπιακού, Ιγκόρ Μιλάνοβιτς θα έρθει στην Ελλάδα 19-20 Σεπτεμβρίου. Το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα μπουν στις προπονήσεις και οι διεθνείς με την εθνική μας ομάδα των ανδρών αλλά και ο Κροάτης τερματοφύλακας, Μάρκο Μπίγιατς, ο οποίος επίσης έχει υποχρεώσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο