fbpx

Ο κορυφαίος γκολκίπερ του Παγκοσμίου Δημήτρης Κρατημένος: “Σταθήκαμε αντάξιοι του εθνοσήμου” (pics)

Ο κορυφαίος γκολκίπερ του Παγκοσμίου Δημήτρης Κρατημένος: “Σταθήκαμε αντάξιοι του εθνοσήμου” (pics)

Ξεχείλιζε η έκφραση της περηφάνιας και η συγκίνηση στα λεγόμενα του νεαρού τερματοφύλακα της Εθνικής ομάδας πόλο Παίδων (Κ16) Δημήτρη Κρατημένου για τον άθλο της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βόλου – Εξέφρασε και το παράπονο που δεν ήρθε το χρυσό μπροστά στις χιλιάδες κόσμου που τους αποθέωνε, αλλά υποσχέθηκε ότι κι αυτό θα έρθει στο μέλλον

Εκ των πρωταγωνιστών της τεράστιας διάκρισης της Εθνικής ομάδας πόλο Παίδων (Κ16), δηλαδή της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου, ο βασικός γκολκίπερ Δημήτρης Κρατημένος ,αναδείχθηκε δίκαια ο καλύτερος τερματοφύλακας στο 1ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων και μίλησε στο “apexsports.gr” για τη μεγάλη διάκριση της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου, τόνισε πως αισθάνεται περήφανος που αυτός και οι συμπαίκτες του αποδείχθηκαν αντάξιοι να φορούν το εθνόσημο, ενώ υποσχέθηκε πως θα κατακτηθεί και χρυσό στο μέλλον από αυτή τη φουρνιά. Δε λησμόνησε, φυσικά, να αναφερθεί και στον υπέροχο φίλαθλο κόσμο του Βόλου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Διότι δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας, προσφέραμε τον καλύτερό μας εαυτό όλοι. Κάναμε τα πάντα για να νικήσουμε και στον τελικό και να βρεθούμε στην κορυφή, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι, όμως, μια ακόμα μεγάλη επιτυχία για την ελληνική υδατοσφαίριση, το ασημένιο παγκόσμιο μετάλλιο και θεωρώ ότι θα έρθει και χρυσό από αυτή τη φουρνιά στο μέλλον.

Αυτά που μας μένουν είναι οι φοβερές εμπειρίες, διότι ήταν κάτι μοναδικό αυτό που ζήσαμε, με τις χιλιάδες κόσμου που μας αποθέωνε και μάλιστα μέσα στη χώρα μας. Ίσως να μην έχουμε την τύχη να ξαναπολαύσουμε κάτι ανάλογο γι αυτό θα μείνει χαραγμένο για πολλά χρόνια στη μνήμη μας. Και πάνω απ’ όλα μας μένει η μεγάλη τιμή και η περηφάνια, που εκπροσωπήσαμε για άλλη μια φορά την Ελλάδα και αποδειχθήκαμε αντάξιοι για να φοράμε το εθνόσημο.

Όταν βλέπεις αυτόν κόσμο στο κολυμβητήριο να σε αποθεώνει, πραγματικά αισθάνεσαι ότι είναι ο 8ος παίκτης. Η προτελευταία φάση του αγώνα που σκόραραν το νικητήριο γκολ οι Ούγγροι θα μου μείνει επίσης, γιατί ήταν άδικο, έπρεπε να δοθεί φάουλ και αυτός μας στέρησε τη νίκη.

Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ακόμα συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλη διάκριση πετύχαμε. Δεύτεροι στον κόσμο! Μόλις το συνειδητοποιήσουμε, νομίζω ότι η χαρά θα υπερισχύσει της γλυκόπικρης γεύσης που έχουμε αυτή τη στιγμή, λόγω της ήττας στον τελικό και θα είμαστε χαρούμενοι για πολλά χρόνια”.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο