fbpx

Παγκόσμιο Εφήβων: Πρωταθλήτρια κόσμου στα πέναλτι η Ουγγαρία

Παγκόσμιο Εφήβων: Πρωταθλήτρια κόσμου στα πέναλτι η Ουγγαρία

Μετά από έναν συναρπαστικό τελικό στο Βελιγράδι, η Ουγγαρία νίκησε τελικά με 16-15 τη Σερβία, στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι και αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια

Στην κορυφή του κόσμου ανέβηκε η Εθνική ομάδα Εφήβων της Ουγγαρίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Βελιγράδι, επικρατώντας σε ένα συγκλονιστικό τελικό της Σερβίας με 16-15 στα πέναλτι

Οι δύο ομάδες προσέφεραν φανταστικό θέαμα και αναδείχθηκαν ισόπαλες με 11-11 στην κανονική διάρκεια, ενώ μετά οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, όπου ο μοναδικός που αστόχησε ήταν ο Πέταρ Στάνιτς, του οποίου την εκτέλεση απέκρουσε ο Λοράν Κσίντε.

Σερβία και Ουγγαρία πήγαιναν χέρι-χέρι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο Λάινβέμπερ έκανε το 11-10 υπέρ των Ούγγρων 3:08 πριν το φινάλε, για να ισοφαρίσει στα 1:26 ο Κόγιτς, οδηγώντας το ματς στην ψυχοφθόρο διαδικασία.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ισπανία, η οποία επιβλήθηκε σε ένα επίσης εντυπωσιακό ματς της Ολλανδίας με 13-11 και ανέβηκε στην 3η θέση του βάθρου.

Οι Κροάτες με τη νίκη επί των Ιταλών με 12-10, πήραν την 5η θέση του τουρνουά, ενώ φυσικά η Εθνική μας στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας κατέλαβε την 7η θέση με σπουδαία ανατροπή επί του Μαυροβουνίου με 9-3.

Αναλυτικά η τελική κατάταξη:

  1. Ουγγαρία
  2. Σερβία
  3. Ισπανία
  4. Ολλανδία
  5. Κροατία
  6. Ιταλία
  7. ΕΛΛΑΔΑ
  8. Μαυροβούνιο
  9. ΗΠΑ
  10. Καναδάς
  11. Αυστραλία
  12. Καζακστάν
  13. Τουρκία
  14. Νέα Ζηλανδία
  15. Βραζιλία
  16. Νότιος Αφρική
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο