fbpx

Ελλάδα-Ουγγαρία 10-9: Στον τελικό του Παγκοσμίου η Εθνική Νεανίδων

Ελλάδα-Ουγγαρία 10-9: Στον τελικό του Παγκοσμίου η Εθνική Νεανίδων

Τεράστια επιτυχία για την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Νεανίδων, που κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ουγγαρίας με 10-9 και να προκριθεί στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, στο Βελιγράδι.

Σπουδαία νίκη στον ημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νεανίδων στο Βελιγράδι που νίκησε τη μεγάλη των Μαγυάρων σχολή με 10-9 και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης όπου θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο και τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, ενώ έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον το ασημένιο.

Οι Ελληνίδες επέβαλαν από νωρίς τον ρυθμό τους και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα ενός γκολ, στο τέλος τυ πρώτου οκταλέπτου (4-3). Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η ελληνική ομάδα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και πήγε στο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 6-4. Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι διεθνείς φρόντισαν να τελειώσουν την υπόθεση πρόκριση και ανέβασαν το σκορ στο 10-5. Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, η Ουγγαρία αντέδρασε, σημείωσε τέσσερις σερί γκολ και μείωσε, όμως η ελληνική ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Οκτάλεπτα: 4-3, 2-1, 4-1, 0-4

ΕΛΛΑΔΑ (Ευτυχία Καραγιάννη): Καραγιάννη, Σάντα 2, Καλογεροπούλου 1, Σιούτη, Ευφρ.Τσιμάρα, Χαλδαίου 2, Τορνάρου 1, Κουρέτα, Ανδρεάδη, Τριχά 5, Λασκαρίδου, Καραμπέτσου, Κωνσταντοπούλου

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Μάρτον Μπενκζούρ): Τόρμα, Όμπελι 1, Φέκετε, Χάιντου 1, Μακσάι 2, Τίμπα, Λεντβάι 2, Ν.Γκολοπέντζα, Ζέγκεντι 3, Κόκα, Ίρμες, Βάρο, Σ. Γκολοπέντζα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο