fbpx

Εθνική Ανδρών: Η απονομή των μεταλλίων στους παγκόσμιους Έλληνες (pics)

Εθνική Ανδρών: Η απονομή των μεταλλίων στους παγκόσμιους Έλληνες (pics)

Αμέσως μετά τον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, η Εθνική μας ομάδα πόλο των Ανδρών βρέθηκε στην απονομή, όπου ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου και αποθεώθηκε, με τα χάλκινα μετάλλια στο στήθος των διεθνών

Αποθέωση στο παγκόσμιο βάθρο για την απονομή των μεταλλίων (χάλκινων) στους παίκτες της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών, αργά το βράδυ της Κυριακής (3/7), στην πισίνα «Άλφρεντ Χάγιος» της Βουδαπέστης, αμέσως μετά και τον μεγάλο τελικό του 19ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος (Ισπανία – Ιταλία 15-14).

Την απονομή των μεταλλίων στα μέλη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έκαναν ο Πρόεδρος της FINA Χουσεΐν Αλ Μουσαλάμ και ο Πρόεδρος της ΚΟΕ και μέλος του μπιρό της FINA και Liaison με την Τεχνική Επιτροπή Υδατοσφαίρισης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Στη συνέχεια, όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής και ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος απόλαυσαν με την ψυχή τους τις στιγμές χαράς και παγκόσμιας αναγνώρισης.

Δείτε σχετικές photos.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ 7ΑΔΑ Ο ΚΑΚΑΡΗΣ

Ο φουνταριστός της Εθνικής μας Κώστας Κάκαρης ψηφίστηκε στην κορυφαία 7άδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ξεπερνώντας μεγάλα ονόματα που αγωνίζονται στα 2μ., ενώ οι υπόλοιποι εκλεκτοί των Media ήταν ο Ουνάι Αγκίρε, ο Ντι Φούλβιο, ο Μπόουεν, ο Γκρανάδος, ο Κάρκοφ και ο Ράσοβιτς.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ (4/7) ΣΤΙΣ 14.15

Ολόκληρη η ελληνική αποστολή με τους δοξασμένους διεθνείς μας και τα μετάλλια στο στήθος επιστρέφει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας αύριο Δευτέρα (4/7) το μεσημέρι, στις 14:15.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο