fbpx

Γύρος Γαλλίας (S4): Νέα νίκη για τον Φίλιπσεν, δεν έλειψαν οι αστείες στιγμές (vids)

Γύρος Γαλλίας (S4): Νέα νίκη για τον Φίλιπσεν, δεν έλειψαν οι αστείες στιγμές (vids)

Για δεύτερη διαδοχική ημέρα ο Γιάσπερ Φίλιπσεν αναδείχθηκε νικητής, αυτή τη φορά στο τέταρτο ετάπ του γύρου Γαλλίας.

 Ο τερματισμός στην πίστα motorsport στο Νογκαρό στη νοτιοδυτική Γαλλία είδε τον Βέλγο της Alpecin-Deceuninck να παίρνει ξανά τη νίκη με τον 25χρονο σπρίντερ να χάνει αρχικά τον συναθλητή του, τον Ματιέ Βαν Ντερ Πουλ, ωστόσο όταν οι δύο ποδηλάτες ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους ο Φίλιπσεν έκανε την επίθεση την ιδανική στιγμή μένοντας μπροστά από τον Αυστραλό Κάλεμπ Γιούαν της Lotto Dstny και τον Γερμανό Φιλ Μπαουχάους της Bahrain Victorious.

Με τη νέα του νίκη ο Φίλιπσεν πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας για την πράσινη φανέλα, μπροστά από τον νικητή του δεύτερου ετάπ, τον Γάλλο Βικτόρ Λαφέ της Cofidis. Η δράση της ημέρας δεν είχε αλλαγές στη γενική κατάταξη με τον Βρετανό Άνταμ Γιέιτς της UAE Team Emirates να διατηρεί το προβάδισμα των 6 δευτερολέπτων από τον Σλοβένο συναθλητή του, τον Ταντέι Πογκάτσαρ.

Μια παράδοση του γύρου Γαλλίας εδώ και πολλά χρόνια είναι οι αστείες κι ευχάριστες στιγμές που δεν παραλείπουν να χαρίζουν οι θεατές του αγώνα και η πρώτη φετινή ήρθε να χαρίσει άφθονο γέλιο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία