fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο BMX: Ζευγάρι στη ζωή και τους τίτλους Μαχιέ και Σακακιμπάρα

Παγκόσμιο Κύπελλο BMX: Ζευγάρι στη ζωή και τους τίτλους Μαχιέ και Σακακιμπάρα

Ο Γάλλος Ρομάν Μαχιέ και η Αυστραλή Σάγια Σακακιμπάρα πήραν τη νίκη στον αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου ΒΜΧ στην Ολλανδία.

 Ο Μαχιέ πανηγύρισε τη νίκη για τρίτο διαδοχικό αγώνα και για δεύτερη χρονιά στην σειρά στην περιοχή του Πάπενταλ αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον συμπατριώτη του, Αρτούρ Πιλάρντ ενώ την τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσε ο Κολομβιανός Ντιέγκο Αλεχάνδρο Αρμπολέδα Όσπινα.

 Στις γυναίκες, το άλλο μισό του Μαχιέ στη ζωή, η Σακακιμπάρα πήρε τη νίκη σε ένα μέρος που παλαιότερα είχε πτώση με αποτέλεσμα να υποστεί διάσειση. Η Αυστραλή επικράτησε των αδερφών Σμούλντερς από την Ολλανδία με τη Λάουρα να παίρνει τη 2η και τη Μέρελ να καταλαμβάνει την 3η θέση.

Στον αγώνα της επόμενης ημέρας, που ήταν και ο τέταρτος της σεζόν, ο Μαχιέ αποκλείστηκε στα ημιτελικά με τον Γιορίς Ντοντέ να παίρνει τη νίκη μπροστά από τον Σιλβέν Αντρέ και τον Ματέο Καρμόνα Γκαρσία από την Κολομβία. Στις γυναίκες η Βρετανίδα Μπέθανι Σρίβερ, κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, έφτασε τις τρεις νίκες στην σεζόν, μπροστά από την Σακακιμπάρα και την Αμερικανίδα Αλίζ Γουίλομπι.
Οι επόμενοι δύο αγώνες της σεζόν διεξάγονται στο Σαριάν της Γαλλίας στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία