fbpx

Πογκάτσαρ και Έβενπουλ πρωταθλητές σε Σλοβενία και Βέλγιο αντίστοιχα (vids)

Πογκάτσαρ και Έβενπουλ πρωταθλητές σε Σλοβενία και Βέλγιο αντίστοιχα (vids)

Ο Ταντέι Πογκάτσαρ έκανε το νταμπλ παίρνοντας τον τίτλο σε χρονόμετρο και δρόμο στο εθνικό πρωτάθλημα Σλοβενίας.

Δύο μήνες μετά το κάταγμα στον καρπό στο Λιέγη-Βαστόνη-Λιέγη, ο Πογκάτσαρ έφτασε άνετα στη νίκη τερματίζοντας με διαφορά από τον πλησιέστερο αντίπαλό του, τον Λούκα Μέζγκετς ενώ ο Ματέι Μόχοριτς πήρε την 3η θέση σχεδόν 5 λεπτά πίσω από το νικητή.

Πρωταθλητής στη Μεγάλη Βρετανία αναδείχθηκε ο Φρεντ Ράιτ με μία επίθεση στα τελευταία χιλιόμετρα του αγώνα με τον αθλητή της Bahrain Victorious να επικρατεί με διαφορά 9 δευτερολέπτων του Τζέιμς Νοξ της Soudal-QuickStep ενώ την πρώτη τριάδα ολοκλήρωσε ο Στίβεν Γουίλιαμς της Israel-Premier Tech.

Τον τίτλο στο βελγικό πρωτάθλημα έκανε δικό του ο Ρέμκο Έβενπουλ καθώς ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Soudal-QuickStep επικράτησε στο τελικό σπριντ του Άλεξ Σέγκερτ της Lotto-Dstny και του Γιάσπερ Στούιβεν της Trek-Segafredo.

Πρωταθλητής Γαλλίας για πρώτη φορά στην καριέρα του αναδείχθηκε ο Βαλεντάν Μαντουά με τον 26χρονο ποδηλάτη της Groupama-FDJ να ανεβάζει ρυθμό στα τελευταία 20 χιλιόμετρα και να τερματίζει 2 λεπτά μπροστά από τον συναθλητή του, Ρούντι Μολάρντ ενώ τρίτος ήταν ο Ζουλιάν Μπερνάρ της Trek-Segafredo.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία