fbpx

Γύρος Ελβετίας: Με ελικόπτερο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Τζίνο Μάντερ

Γύρος Ελβετίας: Με ελικόπτερο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Τζίνο Μάντερ

Από τον σοβαρό τραυματισμό του ντόπιου Τζίνο Μάντερ σημαδεύτηκε το πέμπτο ετάπ του γύρου Ελβετίας.

Ο αθλητής της Bahrain Victorious όπως και ο Μάγκνους Σέφιλντ της Ineos Grenadiers δεν μπόρεσε να αποφύγει την πτώση στην κατηφόρα του Άλμπουλαπας. Η ομάδα του αναφέρει ότι η πτώση σημειώθηκε στην κατηφόρα που οδηγούσε στη γραμμή τερματισμού της ημέρας.

 «Ο αθλητής έφυγε από το δρόμο και έπεσε σε ένα ρυάκι όπου δέχθηκε γρήγορα την ιατρική φροντίδα. Ο Μάντερ βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και στην συνέχεια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο του Τσουρ. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί του», αναφέρει η Bahrain Victorious.

Η ομάδα πρόσθεσε ότι ο βαθμός του τραυματισμού δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ενώ θα αναφέρει την όποια εξέλιξη έχει όταν αυτή θα γίνει γνωστή. Θέση για το θέμα πήρε και ο παγκόσμιος πρωταθλητής, ο Ρέμκο Έβενπουλ, ο οποίος φάνηκε επικριτικός για τη χάραξη της διαδρομής.

«Κανείς δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος όταν ο αγώνας ολοκληρώνεται με μία τόσο επικίνδυνη κατηφόρα. Ελπίζω ότι όσοι εμπλέκονται στην πτώση είναι εντάξει, θα ήταν πολύ καλύτερα αν το ετάπ ολοκληρωνόταν στην κορυφή. Ελπίζω ότι αυτό το περιστατικό θα αποτελέσει τροφή για σκέψη τόσο για τους διοργανωτές όσο και για τους αθλητές».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία