fbpx

UCI MTΒ World Series: Νίκη στο short track για Σβαρτσμπάουερ και Ρίσβεντς (vids)

UCI MTΒ World Series: Νίκη στο short track για Σβαρτσμπάουερ και Ρίσβεντς (vids)

Ο Λούκα Σβαρτσμπάουερ και η Τζένι Ρίσβεντς αναδείχθηκαν νικητές στο Λεντσερχάιντε της Ελβετίας για το παγκόσμιο κύπελλο ΜΤΒ.

Στο αγώνισμα του short track ο αθλητής της Canyon CLLCTV πήρε τη νίκη με μία δυναμική επίθεση στον τελευταίο γύρο με τον πρωταθλητή Γερμανίας να είναι πρωτοπόρος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα μαζί με τον παγκόσμιο πρωταθλητή, τον Σάμουελ Γκαζ της Alpecin-Deceuninck. Ο τελευταίος είχε πτώση στην αρχή του όγδοου γύρου παρασύροντας και τον ντόπιο, τον Νίνο Σούρτερ.

Δεύτερος τερμάτισε ο Ζορντάν Σαρού της BMC ενώ το βάθρο ολοκλήρωσε ο Σεμπάστιαν Φίνι Κάρστενσεν της Lapierre Mavic Unity με τον Σβαρτσμπάουερ να περνά και επικεφαλής στη γενική βαθμολογία της σεζόν.

Στις γυναίκες η πρωταθλήτρια Σουηδίας, η Τζένι Ρίσβεντς, υπολόγισε τέλεια την στιγμή της επίθεσής της με την αθλήτρια της Team 31-Ibis Continental να φτάνει στη νίκη. Η Αλεσάντρα Κέλερ της Thomus Maxon και η Πολίν Φεράν-Πρεβό της Ineos Grenadiers προσπάθησαν για τη νίκη αλλά έπρεπε να αρκεστούν στη 2η και 3η θέση αντιστοιχα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία