fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο E-Bike: Οι νικητές του Μονακό

Παγκόσμιο Κύπελλο E-Bike: Οι νικητές του Μονακό

Το πριγκιπάτο του Μονακό πέρα από το παγκόσμιο πρωτάθλημα F1, φιλοξένησε τη δράση και στο παγκόσμιο κύπελλο E-Bike.

Ο πρώτος σταθμός της σεζόν, από τους συνολικά επτά, όλοι επί ευρωπαϊκού εδάφους,  πραγματοποιήθηκε στο Μονακό με τον παγκόσμιο πρωταθλητή και κάτοχο του τίτλου στο παγκόσμιο κύπελλο, το Γάλλο Γκιγιόμ Ζερού, να αρχίζει τον πρώτο αγώνα με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πίσω του, ο Ελβετός Γιόρις Ριφ και ο Γάλλος Ουγκό Πιζόν, με τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Στον αντίστοιχο πρώτο αγώνα των γυναικών η παγκόσμια πρωταθλήτρια, η Νικόλ Γκέλντι από την Ελβετία, κράτησε την πρωτιά από την αρχή έως το τέλος και επικράτησε της Γαλλίδας Ζουστίν Τονσό ενώ 3η ήταν η Γερμανίδα Σοφία Βίντενροτ.

Πριν τη δεύτερη ημέρα δράσης προηγήθηκε δυνατή βροχή, κάτι που ανέβασε το βαθμό δυσκολίας και τις προκλήσεις. Ο Γάλλος Εμερίκ Ιενζέ πήρε την πρώτη θέση, μπροστά από τον συμπατριώτη του, τον Ουγκό Πιζέον, ενώ την 3η θέση πήρε ο νικητής του πρώτου αγώνα, ο Γκιγιόμ Ζερού.

Διαφορετικό πρόσωπο πανηγύρισε τη νίκη και στο δεύτερο αγώνα των γυναικών με τη Γαλλίδα Ζουστίν Τονσό να παίρνει την πρώτη θέση, μπροστά από τη χθεσινή νικήτρια Νικόλ Γκέλντι ενώ την τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσε η Αυστριακή Άνα Σπίλμαν στο ντεμπούτο της.

Επόμενος σταθμός, ο δεύτερος της σεζόν, στη Μπολόνια της Ιταλίας το διήμερο 10-11 Ιουνίου με την ελπίδα ότι η περιοχή της Εμίλια Ρομάνια θα έχει ξεπεράσει τα προβλήματα από τη θεομηνία των προηγούμενων ημερών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία