fbpx

Φιλίπ Ζιλμπέρ: «Ο Έβενπουλ δεν πρέπει να αγωνιστεί στο γύρο Γαλλίας»

Φιλίπ Ζιλμπέρ: «Ο Έβενπουλ δεν πρέπει να αγωνιστεί στο γύρο Γαλλίας»

Η αποχώρηση του Ρέμκο Έβενπουλ από το γύρο Ιταλίας εντείνει τις φήμες για την συμμετοχή του Βέλγου στο γύρο Γαλλίας.

Σε ρόλο αναλυτή στο Eurosport πλέον ο Φιλίπ Ζιλμπέρ τόνισε ότι δεν θα ήθελε να δει τον Έβενπουλ να αλλάζει το πρόγραμμά του και να βρεθεί την 1η Ιουλίου στο Μπιλμπάο, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την προετοιμασία του για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. «Ο Ρέμκο δεν πρέπει να πάει στο γύρο Γαλλίας», είπε. «Θα πήγαινα στο γύρο Βελγίου στις 14 Ιουνίου και στο βελγικό εθνικό πρωτάθλημα χρονομέτρησης στις 22 του μήνα».

«Στην συνέχεια θα πήγαινα για δύο-τρεις εβδομάδες σε υψόμετρο για να προετοιμαστώ για το δεύτερο μισό της σεζόν. Θα άρχιζα ξανά στο γύρο Βαλονίας στις 22 Ιουλίου που είναι η καλύτερη προετοιμασία για το Clasica San Sebastian στις 29 του μήνα και το παγκόσμιο πρωτάθλημα».

 Ειδικά για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ο Ζιλμπέρ πρόσθεσε: «Γνωρίζουμε ότι θέλει το νταμπλ. Θέλει να κερδίσει στη χρονομέτρηση, γνωρίζουμε ότι αυτός είναι ο μεγάλος του στόχος. Το να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής στη χρονομέτρηση είναι πολύ σημαντικό για εκείνον και με την κατάλληλη προετοιμασία μπορεί να κάνει το νταμπλ με τον αγώνα δρόμου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία