fbpx

Γύρος Ιταλίας: Με τη ροζ φανέλα στην εκκίνηση του δέκατου ετάπ ο Τόμας

Γύρος Ιταλίας: Με τη ροζ φανέλα στην εκκίνηση του δέκατου ετάπ ο Τόμας

H διοργανώτρια του γύρου Ιταλίας επιβεβαίωσε ότι ο Γκέρεντ Τόμας θα εμφανιστεί ως πρωτοπόρος γενικής στην αρχή του δέκατου ετάπ.

Με τον Ρέμκο Έβενπουλ να αναγκάζεται να αποσυρθεί από τον αγώνα καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό αλλάζει και η μάχη για τη γενική κατάταξη με τον Βρετανό της Ineos Grenadiers να είναι πλέον ο πρωτοπόρος. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς ο Βέλγος παγκόσμιος πρωταθλητής θα μπορούσε να συνεχίσει στον αγώνα ωστόσο η απόφαση να αποσυρθεί ελήφθη από τον γιατρό της Soudal-QuickStep.

Πέρα από την αλλαγή στη γενική κατάταξη αλλάζει κι εκείνη της κατηγορίας των νέων αθλητών με τον Πορτογάλο Ζοάο Αλμέιδα της UAE Team Emirates να είναι πλέον ο νέος κάτοχος της λευκής φανέλας.

Αναφορικά με τη μάχη για τη ροζ φανέλα του πρωτοπόρου στη γενική κατάταξη ο Γκέρεντ Τόμας θα έχει διαφορά 2 δευτερολέπτων από τον πλησιέστερο αντίπαλό του, τον Σλοβένο Πρίμοζ Ρόγκλιτς της Jumbo-Visma ενώ ο Τάγιο Γκέιγκαν Χαρτ βρίσκεται στα 5 δευτερόλεπτα πίσω από τον συμπατριώτη και συναθλητή του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία