fbpx

La Leyenda del Caribe: Ο πρώτος αγώνας all-inclusive 5 αστέρων (vid)

La Leyenda del Caribe: Ο πρώτος αγώνας all-inclusive 5 αστέρων (vid)

Με φόντο τις παραλίες και τα κρυστάλλινα νερά της Καραϊβικής άρχισε ο πρώτος αγώνας ποδηλασίας ΜΤΒ Leyenda del Caribe.
Στη Δομινικανή Δημοκρατία το πρόγραμμα άρχισε με τον πρόλογο και με την συμμετοχή 200 αθλητών από 25 χώρες σε μία διαδρομή 16 χιλιομέτρων με αφετηρία το ξενοδοχείο Ocean El Faro με τους συμμετέχοντες να παίρνουν μία πρώτη εικόνα από τις προκλήσεις των επόμενων ημερών στην περιοχή της Πούντα Κάνα.

 Κατά τη διάρκεια του προλόγου οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τον καυτό Ήλιο, την υψηλή θερμοκρασία και υγρασία αλλά και τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή.

Το Leyenda del Caribe αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό για τους αθλητές ώστε να αγωνιστούν αλλά και να περάσουν όμορφες ημέρες με οικογένεια και φίλους απολαμβάνοντας τις ανέσεις ενός πολυτελούς all-inclusive ξενοδοχείου 5 αστέρων που παρέχει τις ιδανικές συνθήκες για την σωματική και πνευματική τους προετοιμασία.

Επόμενη πρόκληση για τους αθλητές το πρώτο ετάπ μήκους 70 χιλιομέτρων με πολύ διαφορετικά τοπία καθώς οι ποδηλάτες θα περάσουν από ορυζώνες, τροπικά δάση, ποτάμια, απότομες ανηφόρες και κατηφόρες, στοιχεία που αποτελούν τα χαρακτηριστικά του αγώνα.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία