fbpx

Τζωρτζάκης: «Μου φώναξαν μέσα στον αγώνα “δεν πειράζει ρε Πολάρα” και δάκρυσα»

Τζωρτζάκης: «Μου φώναξαν μέσα στον αγώνα “δεν πειράζει ρε Πολάρα” και δάκρυσα»

Ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης λόγω ενός προβλήματος που είχε δεν έφερε τα αποτελέσματα που ο ίδιος επιθυμούσε στο γύρο Ελλάδας αλλά τον συγκίνησε η αγάπη που πήρε από τον κόσμο.

Μετά την 24η θέση στον πρόλογο τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχε υπολογίσει. Μία ίωση στο στομάχι τον εμπόδισε από το να κυνηγήσει τη διάκριση και τερμάτισε κατά σειρά στην 95η, 89, 97η και 92η θέση στα τέσσερα ετάπ που ακολούθησαν. Στην τελική βαθμολογία κατέκτησε την 94η θέση.

Ο Έλληνας ποδηλάτης έκανε μέσω social media τον δικό του απολογισμό από τον πενθήμερο αγώνα: «Τι να πω για την σκληρότητα του αθλήματος. Το πόσο υπέφερα για να τερματίσω αυτό τον Γύρο Ελλάδος δεν περιγράφεται με λόγια. Μια ίωση στο στομάχι που άρχισε μετά τον πρόλογο διεύρυνε τα όρια του χαρακτήρα μου και με άφησε ανήμπορο για το οτιδήποτε τις ημέρες που ακολούθησαν. Δεν εγκατέλειψα τον αγώνα από πίστη και ελπίδα ότι την επόμενη ημέρα θα είμαι καλύτερα, οτι θα φανούν τα αποτελέσματα της προσπάθειας που έχω κάνει, ότι όλες οι θυσίες δεν ήταν για το τίποτα. Αλλά κυρίως γιατί κάποιος την ώρα που πέρναγα από την Τρίπολη, ολομόναχος, μακριά πίσω από το γκρουπ μου φώναξε – “δεν πειράζει ρε Πολάρα !”- το άκουσμα μου έδωσε δάκρυα στα μάτια που μπορεί να μην γέμισαν το άδειο μου σώμα αλλά γέμισαν την άδεια μου ψυχή με κουράγιο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη αυτές τις δύσκολες ημέρες, ειλικρινά ήταν τιμή μου να φοράω το εθνόσημο στον εθνικό μας γύρο και να βλέπω ανθρώπους κάθε ηλικίας να έχουν βγει στο δρόμο, να είναι δίπλα μας και να στηρίζουν αυτή την σπουδαία διοργάνωση».

φωτογραφία: Νάσος Τριανταφύλλου

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία