fbpx

Track Nations Cup: Εντός έδρας νίκη για τη Μίτσελ

Track Nations Cup: Εντός έδρας νίκη για τη Μίτσελ

Η Κέλσι Μίτσελ, κάτοχος του Ολυμπιακού τίτλου στο σπριντ, πήρε τη νίκη στο κύπελλο εθνών ποδηλασίας πίστας στον Καναδά.

 Έχοντας πάρει την 4η θέση στα προκριματικά, η Μίτσελ πήρε το χρυσό μετάλλιο επικρατώντας στον τελικό της Μπαγιόνα Πινέδα από την Κολομβία στο Μίλτον του Οντάριο. «Είμαι πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμά μου», είπε η 29χρονη, κάτοχος τεσσάρων χρυσών μεταλλίων στους Αγώνες Κοινοπολιτείας του Μπέρμιγχαμ. «Γνωρίζω ότι δεν είμαι στα καλύτερά μου οπότε έπρεπε να αγωνιστώ με περισσότερη τακτική από το συνηθισμένο».

Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Λουζ Γκασιόλα Γκονζάλεζ από το Μεξικό ενώ νωρίτερα στην ημέρα η Μίτσελ μαζί με τη «χάλκινη» Ολυμπιονίκη του κεϊρίν, Λοριάν Γκένεστ και την Σάρα Όρμπαν, πήρε το αργυρό στο ομαδικό σπριντ, 413 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από το Μεξικό ενώ η Πολωνία πήρε το χάλκινο.

 Ο Νίκολας Πολ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο πήρε τη νίκη στο σπριντ ανδρών νικώντας στον τελικό τον Πολωνό Ρούντικ Ματέουζ ενώ ο Αυστραλός Μάθιου Ρίτσαρντσον έκανε δικό του το χάλκινο. Το ομαδικό σπριντ ανδρών είδε την Αυστραλία να νικά την Κίνα ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου βρέθηκε η Μεγάλη Βρετανία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία