fbpx

Σόνι Κολμπρέλι: «Η οικογένειά μου με θεωρούσε νεκρό» (vid)

Σόνι Κολμπρέλι: «Η οικογένειά μου με θεωρούσε νεκρό» (vid)

Έχοντας αποσυρθεί από τη δράση τον περασμένο Οκτώβριο εξαιτίας καρδιακής αρρυθμίας ο Σόνι Κολμπρέλι παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ο πρώην αθλητής της Bahrain Victorious κατέρρευσε σε μία πολύ τρομακτική στιγμή στον τερματισμό του πρώτου ετάπ του γύρου Καταλονίας όπου πήρε τη δεύτερη θέση πίσω από τον Μάικλ Μάθιους.

 Όταν μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για ιατρική παρακολούθησε και εξετάσεις έγινε γνωστή η πάθησή του με αποτέλεσμα να του τοποθετηθεί απινιδωτής, κάτι που δεν του άφησε το περιθώριο να συνεχίσει σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ενόψει του αγώνα Παρίσι-Ρουμπέ ο 32χρονος μίλησε στο Eurosport για την σειρά ντοκιμαντέρ, The Power of Sport, μιλώντας για τα όσα βίωσε εκείνη την ημέρα. «Πέρασε ακριβώς ένας χρόνος. Ήθελα να δω το πρώτο ετάπ της Καταλονίας επειδή εκεί ήταν που δεν ένιωσα καλά και ενώ το έβλεπα, έκλεισα τα μάτια μου και πέρασαν όλες εκείνες οι στιγμές που εξακολουθώ να θυμάμαι», είπε.

 «Όταν πέρασα τη γραμμή του τερματισμού αναζήτησα την ομάδα μου. Θυμάμαι να πίνω λίγο νερό και όλα μαύρισαν. Ξύπνησα σε ένα νοσοκομείο με πολλούς γιατρούς, νοσηλεύτριες και ανθρώπους της ομάδας από πάνω μου. Από το βλέμμα τους κατάλαβα ότι ήταν κάτι δύσκολο και άσχημο. Όσοι παρακολουθούσαν τον αγώνα από την τηλεόραση, ακόμα και η οικογένειά μου, σκέφτηκαν ότι είμαι νεκρός, δεν ήταν εύκολο».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία