fbpx

Ταντέι Πογκάτσαρ: «Θα μπορούσα να αποσυρθώ και σήμερα υπερήφανος» (vid)

Ταντέι Πογκάτσαρ: «Θα μπορούσα να αποσυρθώ και σήμερα υπερήφανος» (vid)

Ο Σλοβένος της UAE Team Emirates δήλωσε ότι είναι μία ημέρα που δεν θα ξεχάσει ποτέ καθώς πήρε τη νίκη στο γύρο της Φλάνδρας.

 Δύο φορές πρωταθλητής στο γύρο Γαλλίας, ο Πογκάτσαρ έφτασε άνετα στη νίκη έχοντας το περιθώριο να αρχίσει τους πανηγυρισμούς στην τελική ευθεία. «Ήταν υπέροχο. Αυτή την ημέρα δεν θα την ξεχάσω ποτέ», είπε ο 24χρονος. «Αγωνίστηκα μόνος, ήξερα ότι έπρεπε να επιτεθώ στο Κβαρεμόντ στο τελευταίο πέρασμα και τα έδωσα όλα. Παραλίγο να καταρρεύσω στο Πάτερμπεργκ αλλά γνώριζα ότι θα ήταν σκληρά. Ήταν ο μοναδικός τρόπος να φτάσω στον τερματισμό. Θα μπορούσα να αποσυρθώ και σήμερα και να είμαι υπερήφανος για την καριέρα μου».

Μαζί με τον Έντι Μερξ είναι ο μοναδικός που έχει νικήσει σε τρία διαφορετικά Monuments πριν την ηλικία των 25 ετών. Ο Πογκάτσαρ έχει αναδειχθεί νικητής σε Λιέγη-Βαστόνη-Λιέγη το 2021 και το γύρο Λομβαρδίας το 2021 και το 2022 και οι τίτλοι που του απομένουν είναι εκείνοι σε Μιλάνο-Σαν Ρέμο και Παρίσι-Ρουμπέ.

«Είδαμε ότι το Σαν Ρέμο είναι το πιο δύσκολο. Φέτος βρέθηκα εκεί σε μία από τις καλύτερες καταστάσεις που ήμουν ποτέ στην καριέρα μου αλλά είναι πραγματικά δύσκολο να νικήσεις. Δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια. Έχουμε το Σαν Ρέμο και το Ρουμπέ για το μέλλον».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία