fbpx

Γύρος Φλάνδρας: Νικητής στο θρίλερ ο Πογκάτσαρ (vid)

Γύρος Φλάνδρας: Νικητής στο θρίλερ ο Πογκάτσαρ (vid)

Ο Ταντέι Πογκάτσαρ έγραψε μία ακόμα σελίδα ιστορίας στην καριέρα του με τη νίκη στον ταχύτερο γύρο της Φλάνδρας όλων των εποχών.

 Ο Σλοβένος της UAE Team Emirates έκανε την καθοριστική επίθεση στη δεύτερη ανηφόρα του Ούντε Κβαρεμόντ και Πάτερμπεργκ αφήνοντας πίσω του τον μεγάλο αντίπαλό του, τον Ματιέ Φαν Ντερ Πουλ της Alpecin-Deceuninck στερώντας από τον Ολλανδό την ευκαιρία να πάρει τη νίκη για 3η φορά σε μία περίοδο τεσσάρων ετών.

 Ο Φαν Ντερ Πουλ, ο οποίος με την επίθεσή του νωρίτερα στην πλακόστρωτη ανηφόρα του Κρούσιμπεργκ-Χότοντ έβαλε τέλος στις ελπίδες του Βάουτ Βαν Άερτ της Jumbo-Visma, τερμάτισε δεύτερος σε απόσταση 16 δευτερολέπτων από το νικητή. Ο Πογκάτσαρ από την πλευρά του ακολουθεί τα χνάρια του Γάλλου Λουϊζόν Μπομπέ και του Βέλγου Έντι Μερξ όντας μόλις ο τρίτος στην ιστορία που έχει νικήσει τόσο στο γύρο Γαλλίας όσο και σε αυτόν της Φλάνδρας.

Ο Δανός Μαντς Πέντερσεν της Trek-Segafredo αντιστάθηκε μέχρι τέλους απέναντι στον Βαν Άερτ και κατάφερε να πάρει την 3η θέση στο βάθρο σε απόσταση άνω του ενός λεπτού από τον Πογκάτσαρ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία