fbpx

Γύρος της Φλάνδρας: Ατομική επίθεση σχεδιάζει ο Πογκάτσαρ

Γύρος της Φλάνδρας: Ατομική επίθεση σχεδιάζει ο Πογκάτσαρ

Ο Ταντέι Πογκάτσαρ λέει ότι η καλύτερη ευκαιρία του για τη νίκη στο γύρο της Φλάνδρας είναι να κάνει ατομική επίθεση στο τέλος.

Μαζί με τους Ματιέ Φαν Ντερ Πουλ και Βάουτ Βαν Άερτ ο Πογκάτσαρ είναι στα φαβορί για τον αγώνα στο Βλελγιο με τον Βαν Άερτ της Jumbo-Visma να είναι «ζεστός» με τη νίκη του στο E3 Saxo Classic ενώ ο Φαν Ντερ Πουλ της Alpecin-Deceuninck είναι ο κάτοχος του τίτλου επικρατώντας πέρυσι του Σλοβένου της UAE Team Emirates.

Δύο φορές νικητής στο γύρο Γαλλίας ο Πογκάτσαρ, αναγνωρίζει πριν τον αγώνα ότι η καλύτερή του ευκαιρία είναι να απομακρυνθεί από τους Βαν Άερτ και Φαν Ντερ Πουλ πριν το πλακόστρωτο των 273 χλμ του αγώνα και να μην βασιστεί στο φινάλε.

«Θα πρέπει τα πόδια μου να είναι στην καλύτερη κατάσταση μετά από ένα μεγάλο αγώνα», είπε ο Πογκάτσαρ. «Για εμένα, το σημαντικό είναι να φτάσω μόνος στον τερματισμό, αυτός είναι ο τρόπος που μπορώ να φτάσω στη νίκη αλλά αυτό κάνει την αποστολή ακόμα πιο σκληρή. Είναι πραγματικά ένας μακρύς αγώνας, πολλά μπορούν να συμβούν πριν το τελικό κομμάτι. Πρέπει να κρατήσω πολλή ενέργει και να επιλέξω την σωστή στιγμή για την επίθεση. Δεν έχω κάτι κατά νου, θα δούμε την Κυριακή πως θα εξελιχθεί ο αγώνας και την κατάσταση που θα βρίσκομαι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία