fbpx

Αλμπέρτo Κονταδόρ: “Θα έχει μεγάλη σεζόν ο Έβενπουλ”

Αλμπέρτo Κονταδόρ: “Θα έχει μεγάλη σεζόν ο Έβενπουλ”

O Ρέμκο Έβενπουλ της Soudal-QuickStep έλαβε την σωστή απόφαση να πάρει μέρος στο φετινό γύρο Ιταλίας σύμφωνα με τον Αλμπέρτo Κονταδόρ.

Ο επτά φορές πρωταθλητής Grand Tour και αναλυτής του Eurosport πλέον, είπε: «Θεωρώ ότι θα έχει μία μεγάλη σεζόν. Πιστεύω ότι είναι μία καλή απόφαση να πάει στο γύρο Ιταλίας φέτος και όχι στο γύρο Γαλλίας. Στο μέλλον θα δούμε αν θα μπορέσει να αποτελέσει αντίπαλος του Πογκάτσαρ και του Βίνγκεγκααρντ στο γύρο Γαλλίας. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αλλά στην ηλικία που είναι έχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης, οπότε πρέπει να του δώσουμε λίγο χρόνο. Είμαι σίγουρος ότι έμαθε πολλά πέρυσι από το γύρο Ισπανίας. Είχε μία παράξενη κι άσχημη ημέρα και αυτό μπορεί να τον βοηθήσει να αναλύσει τι μπορεί να πήγε λάθος ή τι θα μπορούσε να είχε πάει καλύτερα».

Σε ερώτηση για το τι θα ήθελε να δει από τον Έβενπουλ στο γύρο Ιταλίας και μετά, ο Κονταδόρ απάντησε: «Ποιος είναι ο Ρέμκο Έβενπουλ; Ο Ρέμκο Έβενπουλ είναι ένας αθλητής που είναι ικανός να επιτεθεί στην ευθεία και να ελέγξει όλο το πελοτόν και να πάρει τη νίκη με θεαματικό τρόπο. Είναι ικανός να επιτεθεί σε εάν ετάπ στο γύρο Ιταλίας και να αγωνιστεί μόνος νικώντας με στιλ. Θα συνεχίσει να πετάει στις χρονομετρήσεις και επίσης ανυπομονώ να δω πως θα πάει στις ανηφόρες του Giro. Είναι ανηφόρες με πολύ απότομες κλίσεις οπότε θέλω να δω πως θα χειριστεί αυτές τις καταστάσεις».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία