fbpx

Διεθνής γύρος Ρόδου: Διατήρησε την φανέλα των πόντων ο Μπούγλας

Διεθνής γύρος Ρόδου: Διατήρησε την φανέλα των πόντων ο Μπούγλας

Στο 2ο ετάπ του διεθνούς ποδηλατικού γύρου Ρόδου η Εθνική Ελλάδος λειτούργησε με πνεύμα ομαδικότητας και βοήθησε  τον Γιώργο Μπούγλα να διατηρήσει την κόκκινη φανέλα των πόντων.

Στο πρώτο σπριντ ευθείας ο Γιώργος Μπούγλας πήρε την 2η θέση πίσω από τον Χάνσεν της  IBT TRIPEAK από την Δανία και εξασφάλισε πολύτιμους πόντους, αμέσως μετά όμως εμφάνισε πρόβλημα στο μπροστινό ελαστικό του ποδηλάτου του με αποτέλεσμα να χάσει χρόνο. Στο σημείο εκείνο οι υπόλοιποι Έλληνες αθλητές ανέλαβαν δράση και βοήθησαν τον Μπούγλα να επανέλθει. Με τους 11 πόντους που έχει συγγκεντρώσει ο Έλληνας θα συνεχίσει να φοράει την κόκκινη φανέλα των σπριντ, με διαφορά μόλις έναν πόντο από τον Χάνσεν που κέρδισε και τα δύο σπριντ του 2ου ετάπ.

Aξίζει να αναφερθεί ότι έγινε ομαδική δουλειά από όλους τους αθλητές της Εθνικής ομάδας, αλλά δυστυχώς όχι χωρίς απώλειες. Ο Διονύσης Δούζας μόλις 20 χιλιόμετρα πρίν από τον τερματισμό ενεπλάκη σε πτώση μαζί με άλλους 10 ποδηλάτες η οποία προξένησε τέτοια μηχανική βλάβη στο ποδήλατό του που δεν του επέστρεψε να τερματίσει. Το 3ο και τελευταίο ετάπ του γύρου Ρόδου θα ξεκινήσει με προ-εκκίνηση από το γήπεδο του Διαγόρα, και θα περιλαμβάνει 3 σπριντ ευθείας.

Το νήμα τελικά έκοψε πρώτος ο Σουηδός Χάλμαρ Κλίβερ και ο Τσέχος Στότσεκ με τον νικητή του πρώτου ετάπ, Δανό Λίντκιστ, πλασαρίστηκαν 2η και 3η θέση αντίστοιχα. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία