fbpx

Milano – San Remo: Απών ο Τομ Πίντκοκ με συμπτώματα διάσεισης

Milano – San Remo: Απών ο Τομ Πίντκοκ με συμπτώματα διάσεισης

Ο Τομ Πίντοκ της Ineos Grenadiers δεν θα πάρει μέρος στο Μιλάνο – Σαν Ρέμο μετά τον τραυματισμό του στο Tirreno-Adriatico.

 Ο Βρετανός ποδηλάτης είχε ατύχημα στο τελευταίο ετάπ του αγώνα στην Ιταλία και παρά το γεγονός ότι δεν φάνηκε αρχικά να έχει κάτι το σοβαρό, η ομάδα αποφάσισε να αποσύρει την συμμετοχή του δηλώνοντας ότι  θα ξεκουραστεί για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

«Ο Τομ Πίντκοκ παρακολουθείται διαρκώς από την ομάδα όπως προβλέπουν τα πρωτόκολλα περί διάσεισης μετά το ατύχημά του στο τελευταίο ετάπ του Tirreno-Adriatico. Έχοντας παρουσιάσει συμπτώματα ήπιας διάσεισης, ο Τομ θα ξεκουραστεί για μία περίοδο», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

 «Αυτό είναι προφανώς απογοητευτικό για τον Τομ και την ομάδα», σχολίασε ο αναπληρωτής διευθυντής της ομάδας, Ροντ Έλινγκγουορθ. «Είδαμε στο Strade Bianche την κατάσταση που βρισκόταν και ξέρω ότι ήθελε να συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο στο Μιλάνο – Σαν Ρέμο. Η κατάσταση του αθλητή αποτελεί την αρχική μας προτεραιότητα και θα ακολουθήσουμε τις συστάσεις του ιατρικού μας επιτελείου για να διασφαλίσουμε ότι θα είναι στο 100% για να επιστέψει στην σεζόν των κλασικών αγώνων».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία