fbpx

Από τα BMX στα ράλι η Σάρα Γουόκερ

Από τα BMX στα ράλι η Σάρα Γουόκερ

Η Νεοζηλανδή Σάρα Γουόκερ, κάτοχος αργυρού Ολυμπιακού μεταλλίου και τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στο BMX θα πάρει μέρος στο Otago Rally.

 Μέλος και της επιτροπής αθλητών της ΔΟΕ, η Γουόκερ προσκλήθηκε από τους διοργανωτές του αγώνα με την προηγούμενη εμπειρία της από το χώρο να είναι μέσω των esports. «Όταν ήμουν νεότερη, ξόδεψα χρήματα από τις νίκες μου για να αγοράσω ένα Playstation και ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια ήταν το Collin McRae Rally», είπε η 34χρονη.

 «Πήρα μέρος σε κάποιες διοργανώσεις gaming για φιλανθρωπικούς σκοπούς και μετά είχα την ευκαιρία να βρεθώ σε ένα πραγματικό αυτοκίνητο ράλι. Είδα κάποια βίντεο του αγώνα και το σκηνικό δείχνει απίστευτο, τα μάτια μου θα είναι συγκεντρωμένα στο δρόμο και θα προσπαθήσω να οδηγήσω όσο καλύτερα μπορώ».

 Η Γουόκερ έγραψε ιστορία όταν έγινε η πρώτη αθλήτρια από τη Νέα Ζηλανδία που πήρε Ολυμπιακό μετάλλιο σε αγώνα BMX, το αργυρό στο Λονδίνο το 2012. Παρών στον αγώνα θα είναι και ο Χέιντεν Πάντον, ένας από τους πιο δημοφιλείς στη χώρα του και νικητής του ράλι Αργεντινής το 2016 ενώ άλλος ένας καλεσμένος θα είναι ο Φινλανδός Μίκο Χίρβονεν που μετρά 15 νίκες καριέρας στο WRC.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία