fbpx

Tirreno-Adriatico (S2): Ο Γιάκομπσεν νίκησε Φίλιπσεν και Γκαβίρια (vid)

Tirreno-Adriatico (S2): Ο Γιάκομπσεν νίκησε Φίλιπσεν και Γκαβίρια (vid)

Ο Φάμπιο Γιάκομπσεν της Soudal-QuickStep αναδείχθηκε νικητής στο δεύτερο ετάπ του Tirreno-Adriatico μετά το συναρπαστικό σπριντ όπου επικράτησε του Γιάσπερ Φίλιπσεν της Alpecin-Deceuninck και του Φερνάντο Γκαβίρια της Movistar.

 Το κυρίως επίπεδο ετάπ από το Καμαγιόρε έως το Φολόνικα θα κρινόταν με ένα μεγάλο μαζικό σπριντ και αυτό έγινε με τον Γιάκομπσεν να υπολογίζει τέλεια την στιγμή που θα έκανε την κίνησή του προς τη γραμμή του τερματισμού φτάνοντας τις 40 νίκες καριέρας.

«Γνώριζα ότι προσέγγιζα με ταχύτητα. Ο Φερνάντο άρχισε νωρίς, πολύ νωρίς, αλλά ήταν γρήγορος. Έκανα την κίνηση με τον Φίλιπσεν», είπε ο Γιάκομπσεν. «Ποτέ δεν ξέρεις με βεβαιότητα, βλέπουμε πολλά φώτο-φίνις τώρα επειδή υπάρχουν πολλοί καλοί σπρίντερ. Ήταν αμφίρροπα. Είχα μία πολύ δυνατή ομάδα, όλοι έκαναν καλή δουλειά. Μετά το ατύχημα της περασμένης εβδομάδας στο Le Samyn πονούσα λίγο αλλά δεν είχα πρόβλημα στο ποδήλατο».

Στη γενική κατάταξη ο Φίλιπο Γκάνα της Ineos Grenadiers, ο νικητής του πρώτου ετάπ, παραμένει επικεφαλής με διαφορά 28 δευτερολέπτων από τον Λέναρντ Κάμνα της Bora-Hansgrohe ενώ ακόμα τρία δευτερόλεπτα πιο πίσω βρίσκεται ο Μάγκνους Σέφιλντ της Ineos Grenadiers.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία