fbpx

Κύπελλο Εθνών: Αρχή με νίκη για την Γκρος

Κύπελλο Εθνών: Αρχή με νίκη για την Γκρος

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σπριντ Ματίλντ Γκρος πήρε τη νίκη στον πρώτο σταθμό του κυπέλλου εθνών ποδηλασίας πίστας, στην Τζακάρτα της Ινδονησίας.

 Η 23χρονη Γαλλίδα, διπλή πρωταθλήτρια Ευρώπης στο κεϊρίν, πήρε 2 νίκες στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας απέναντι στη Γερμανίδα Λία Φρίντριχ, στην πρώτη περίπτωση με διαφορά 80 χιλιοστών του δευτερολέπτου και στη 2η με διαφορά 921 χιλιοστών. Η μάχη για το χάλκινο είδε νικήτρια τη Βρετανίδα Έμα Φινουκάνε απέναντι στην συμπατριώτισσά της, Σόφι Κέιπγουελ.

 Ο Ολλανδός Χάρι Λαβράισεν, κάτοχος του Ολυμπιακού τίτλου σε ατομικό και ομαδικό σπριντ και παγκόσμιος πρωταθλητής σε σπριντ και κεϊρίν, πήρε τη νίκη στο δεύτερο αγώνισμα. Ο Αζιζουλχασνί Αβάνγκ από τη Μαλαισία πήρε το αργυρό μετάλλιο.

 Ο 21χρονος Νορβηγός Τομπίας Χάνσεν, κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου πέρυσι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και στο αγώνισμα του ομαδικού σπριντ, πήρε τη νίκη στον αγώνα πόντων του omnium μπροστά από τον Νεοζηλανδό Κάμπελ Στιούαρτ ενώ τρίτος ήταν ο Ισπανός Σεμπάστιαν Μόρα Βέντρι.

 Η Δανία πήρε τον τίτλο στο μάντισον γυναικών με 42 βαθμούς χάρη στις προσπάθειες της Αμάλιε Ντιντέρικσεν και Τζούλιε Λεθ. Δεύτερη η Γαλλία με 32 ενώ το χάλκινο πήρε η Ιταλία με 26.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία