fbpx

Απών από το Strade Bianche o Βάουτ Βαν Άερτ

Απών από το Strade Bianche o Βάουτ Βαν Άερτ

O Βάουτ Βαν Άερτ αποκάλυψε ότι θα απουσιάσει από το Strade Bianche εξαιτίας αδιαθεσίας το τελευταίο διάστημα.

 Ο αθλητής της Jumbo-Visma θα αρχίσει την σεζόν του στην ποδηλασία δρόμου με το Tirreno-Adriatico το οποίο διεξάγεται το διάστημα 6 με 12 Μαρτίου. Με την απουσία του Βέλγου ο Ματιέ Φαν Ντερ Πουλ της Alpecin-Deceuninck, ο Τομ Πίντκοκ της Ineos Grenadiers, ο Πέγιο Μπιλμπάο της Bahrain Victorious και ο Ζουλιάν Αλαφιλίπ της Soudal-QuickSteo θα είναι μεταξύ των φαβορί για τη νίκη στην Τοσκάνη.

«Δυστυχώς δεν ένιωθα πολύ καλά για αρκετές ημέρες την περασμένη εβδομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας μου εδώ στην Τενερίφη», είπε ο Βαν Άερτ. «Μετά από ένα διάλειμμα που ακολούθησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα cyclocross, έχασα κάποιες ημέρες προετοιμασίας. Αποφασίσαμε ότι είναι καλύτερο να μείνω περισσότερο σε υψόμετρο για να έχω καλύτερη κατάσταση για την συνέχεια».

 Ο ίδιος αναμένεται να αξιοποιήσει το Tirreno-Adriatico στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τα Monuments, αρχίζοντας με το Μιλάνο-Σαν Ρέμο στις 18 Μαρτίου προτού πάρει μέρος στο γύρο της Φλάνδρας, στο Παρίσι-Ρουμπέ και στο Λιέγη-Βαστόνη-Λιέγη τον Απρίλιο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία