fbpx

Η Εθνική ομάδα δρόμου ανδρών για τις διοργανώσεις της Ρόδου

Η Εθνική ομάδα δρόμου ανδρών για τις διοργανώσεις της Ρόδου

Η Ελληνική Ομοσπονδία ποδηλασίας κάλεσε έξι αθλητές για να συμμετάσχουν σε τρεις αγώνες ποδηλασίας δρόμου που θα διεξαχθούν το Μάρτιο στο νησί των Ιπποτών.

Πρόκειται για ένα διήμερο, ένα μονοήμερο και έναν τετραήμερο αγώνα ποδηλασίας δρόμου που θα λάβουν χώρα στη Ρόδο μέσα σε 15 μέρες και θα μετατρέψουν το νησί σε παγκόσμιο πόλο έλξης για το άθλημα. Οι τρεις αγώνες που είναι αναγνωρισμένοι από την UCI και έχουν συμπεριληφθεί στο ευρωπαϊκό καλεντάρι είναι οι εξής:

  • Visit South Aegean Islands, UCI 2.2 (4-5 Μαρτίου)
  • Rhodes GP by Culture & Sports Organization, UCI 1.2 (11 Μαρτίου)
  • International Tour of Rhodes, UCI 2.2. (16-19 Μαρτίου)

Στους αγώνες η Εθνική ομάδα ανδρών θα κάνει τη 2η εμφάνιση της μετά την ικανοποιητική αρχή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης, ο Γιώργος Μπούγλας και ο Νικηφόρος Αρβανίτου θα είναι και πάλι μέλη της ομάδας, ενώ τα άλλα τρία μέλη που θα συγκροτήσουν τοο βασικό κορμό της Εθνικής θα είναι ο Περικλής Ηλίας, ο Νίκος Δράκος και ο Διονύσης Δούζας. Αναπληρωματικοί θα είναι ο Γιάννης Δαβαριάς, ο Θανάσης Μαλούσης και ο Νίκος Ζέγκλης. Θυμίζουμε ότι η βρισκόμαστε εντός περιόδου Ολυμπιακής πρόκρισης στο δρόμο για το Παρίσι το 2024 και η Εθνική κυνηγά την εξασφάλιση βαθμών για να ανέβει στην παγκόσμια κατάταξη των Εθνικών ομάδων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία