fbpx

Γκρένχεν 2023: 9ος ο Βολικάκης στο elimination, 11η η Μηλάκη στο σκρατς

Γκρένχεν 2023: 9ος ο Βολικάκης στο elimination, 11η η Μηλάκη στο σκρατς

Την 11η θέση κατέκτησε η Αργυρώ Μηλάκη στον αγώνα του σκρατς στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας στο Γκρένχεν της Ελβετίας.

Ο αγώνας αυτός ήταν πιο πολύ για να βρει αγωνιστικό ρυθμό για την Ελληνίδα αθλήτρια εν όψει του όμνιουμ της Παρασκευής 10/02 που είναι και ο βασικός της στόχος. Την πρώτη θέση κατέκτησε η Μαρία Μάρτινς, τη δεύτερη η Εουκένε Λαράρτε Αρτεάγκα και την τρίτη η Ντάρια Πίκουλικ.

Λίγη ώρα αργότερα ο Χρήστος Βολικάκης κατέκτησε την 9η θέση στον αγώνα αποκλεισμού κόντρα σε άλλους 15 αθλητές. Είναι η πρώτη του παρουσία στο θεσμό μετά από δύο χρόνια απουσίας και το πλασάρισμα εντός της πρώτης δεκάδας κρίνεται θετικό για τη συνέχεια. Την πρώτη θέση πήρε ο Τιμ Τορν Τέουτενμπεργκ, τη δεύτερη ο Ρουί Φελίπε Ολιβέιρα και την τρίτη ο Φίλιπ Χέινεν. Εκτός βάθρου έμεινε ο έμπειρος Ιταλός Έλια Βιβιάνι που ήταν και. κάτοχος του τίτλου. Θυμίζουμε ότι το πρωί της Πέμπτς (8/2) η ελληνική ομάδα των σπριντ με τους Μπρέτα, Καλογερόπουλο και Χαρόβα πήρε την 11η θέση του προκριματικού και έμεινε εκτός συνέχειας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία