fbpx

Παγκόσμιο Cyclocross: Γενέθλια με τίτλο στην U23 για την Φαν Ανρόι

Παγκόσμιο Cyclocross: Γενέθλια με τίτλο στην U23 για την Φαν Ανρόι

Η Σιρίν Φαν Ανρόι κυριάρχησε στην κατηγορία κάτω των 23 ετών για το παγκόσμιο πρωτάθλημα cyclocross παίρνοντας τον τίτλο μπροστά στο κοινό της χώρας της, στο Χουνγκενχάιντε, την ημέρα που γιόρτασε τα 21α γενέθλιά της,.

 Η Ολλανδή, μία από τις τρεις αθλήτριες που έχουν πάρει νίκη αυτή την σεζόν στο παγκόσμιο κύπελλο, ανέκαμψε από την άσχημη αρχή, ξεκόλλησε από τη Βρετανίδα Ζόε Μπάκστεντ και έμεινε μόνη μπροστά στο δεύτερο μισό του αγώνα.

 Η Μπάκστεντ πήρε τη 2η θέση με διαφορά 33 δευτερολέπτων ενώ την τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσε η Τσέχα Κριστίνα Ζεμάνοβα που τερμάτισε ένα λεπτό και 32 δευτερόλεπτα πίσω από τη νικήτρια. ‘Ήταν τέλειο, δεν μπορώ να το περιγράψω», είπε η Φαν Ανρόι. «Υπήρχε πολλή πίεση, επίσης από τον εαυτό μου, για να νικήσω εδώ. Ένιωσα ότι από εμένα θα κρινόταν η νίκη στον αγώνα και όλα πήγαν πολύ καλά».

 Η Φαν Ανρόι πήρε τον τίτλο στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία και το 2022. Η Ολλανδή της Trek-Segafredo πήρε την περασμένη χρονιά τον τίτλο και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δρόμου και χρονομέτρησης αλλά και τη λευκή φανέλα στο γύρο Γαλλίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία