fbpx

Vuelta CV Feminas: Το 1-2 η Movistar, νικήτρια η Μακάι (vid)

Vuelta CV Feminas: Το 1-2 η Movistar, νικήτρια η Μακάι (vid)

Η Φλόρτιε Μακάι από την Ολλανδία πήρε τη νίκη στον πρώτο της αγώνα με τα χρώματα της Movistar καθώς επικράτησε στο Vuelta CV Feminas.

 Η 27χρονη έκανε την ατομική επίθεση και διέσχισε τη γραμμή τερματισμού στη Βαλένθια της Ισπανίας με διαφορά 32 δευτερολέπτων από την συναθλήτριά της, τη Λιάνε Λίπερτ από τη Γερμανία ενώ την τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσε η Νίκολα Νόσκοβα της Zaaf Cycling από την Τσεχία σε απόσταση 34 δευτερολέπτων από τη νικήτρια.

 Το παραπάνω αποτέλεσμα δείχνει να δικαιώνει τις κινήσεις που έκανε η Movistar στις μετεγγραφές της με τη Μακάι και τη Λίπερτ να αποτελούν τα νέα αποκτήματα της ισπανικής ομάδας αφήνοντας την DSM. «Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερη αρχή στην σεζόν», είπε η Μακάι. «Αυτός είναι ο λόγος που μου αρέσει η ποδηλασία. Από το χειμώνα είμαι πολύ χαρούμενη με την ομάδα, στην προπόνηση όλα πηγαίνουν καλά και δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερη αρχή».

 Η νίκη της Μακάι ήταν η πρώτη για τη Movistar μέσα στο 2023, σε μία σημαντική σεζόν καθώς η Άνεμικ Φαν Φλούιτεν θα αποχωρήσει από τη δράση στο τέλος της χρονιάς.

https://www.youtube.com/watch?v=RN8-QRjv03o&ab_channel=AllCycling
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία