fbpx

Παγκόσμιο Cyclocross: Με τον τίτλο του φαβορί η οικοδέσποινα Ολλανδία

Παγκόσμιο Cyclocross: Με τον τίτλο του φαβορί η οικοδέσποινα Ολλανδία

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Cyclocross ανοίγει σήμερα τις πύλες του στο Χουγκερχάιντε της Ολλανδίας.

 Φαβορί μπροστά στο κοινό της χώρας του ο Ματιέ Φαν Ντερ Πουλ αναμένεται να έχει μεγάλο ανταγωνισμό από τον Βέλγο Βάουτ Βαν Άερτ καθώς οι 2 αθλητές έχουν πάρει τον τίτλο από το 2015 έως το 2021 ενώ την περασμένη χρονιά αυτό το σερί σταμάτησε ο Βρετανός Τομ Πίντκοκ στο Φάγετβιλ.

 Η φετινή διοργάνωση θα δει και τη βελγική τριάδα των Λόρενς Σβικ, Μίκασελ Βαντούρενχουτ και Έλι Ίζερμπιτ που έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία στο παγκόσμιο κύπελλο. Κάτοχος του αργυρού μεταλλίου πέρυσι, ο Ολλανδός Λαρς Φαν Ντερ Χάαρ θέλει να κάνει επίσης το βήμα παραπάνω.

 Φεν Φαν Έμπελ και Πουκ Πίτερσε από την Ολλανδία ξεχωρίζουν στο παγκόσμιο κύπελλο και το ίδιο αναμένεται να κάνουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η Πίτερσε πήρε πέρυσι τον τίτλο στην κατηγορία κάτω των 23 ετών ενώ η Φαν Έμπελ είχε πράξει το ίδιο το 2021. Απούσα θα είναι η κάτοχος του χρυσού μεταλλίου, η Μαριάνε Βος, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Η Ιταλίδα Σίλβια Πέρσικο, που πήρε το χάλκινο μετάλλιο πέρυσι και η Κάτα Μπλάνκα Βας από την Ουγγαρία συγκαταλέγονται μεταξύ των φαβορί.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία