fbpx

Γύρος Σαουδικής Αραβίας (S2): Νικητής της ημέρας ο Τζόναθαν Μίλαν (vid)

Γύρος Σαουδικής Αραβίας (S2): Νικητής της ημέρας ο Τζόναθαν Μίλαν (vid)

O Τζόναθαν Μίλαν είχε τις δυνάμεις και την υπομονή στην έρημο της Σαουδικής Αραβίας με τον νεαρό Ιταλό της Bahrain Victorious να μη βιάζεται να πανηγυρίσει και να παίρνει τη νίκη στο δεύτερο ετάπ του αγώνα μετά από μεγάλη μάχη με τον Ντίλαν Χρουνεβένχεν.

 Τα πάντα κρίθηκαν στο φώτο φίνις του τερματισμού και λίγα λεπτά μετά έγινε επίσημο, ο Μίλαν ήταν ο νικητής στις λεπτομέρειες ενώ ο Σέες Μπολ της Astana ήταν εκείνος που ολοκλήρωσε την πρώτη τριάδα της ημέρας.

 «Αυτή η νίκη σημαίνει πολλά για εμένα και την ομάδα», είπε ο Μίλαν. «Την περασμένη χρονιά πήρα 2 νίκες στην Κροατία και ήθελα να έρθω στην Σαουδική Αραβία και να σημειώσω μία επιτυχία. Ήταν πολύ αμφίρροπα στο τέλος. Η περασμένη ήταν η πρώτη χρονιά μου εδώ και ο στόχος ήταν η νίκη οπότε είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα».

 Νικητής στο πρώτο ετάπ, ο Ολλανδός Χρουνεβένχεν της Jayco-AlUla, παραμένει πρωτοπόρος στη γενική κατάταξη με διαφορά 6 δευτερολέπτων από τον Μίλαν ενώ τρίτος είναι σε απόσταση 12 δευτερολέπτων ο Γερμανός Μαξ Βαλσάιντ της Cofidis.

https://www.youtube.com/watch?v=bsEiNUQnImE&ab_channel=DanyProCycling
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία